• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen en prikkende naalden. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In ons tuincentrum vindt u vanaf half kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten en soorten. Van kleine bomen tot bomen van meer dan 2 meter en van witte bomen tot verlichte kunstbomen. Kom langs in tuincentrum Goessens in Erpe-Mere, Aaigem, want er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Kerstbomen

 

Kies de beste kunstkerstboom voor u

Voor welke kunstkerstboom kiest u? Liever de kunstkerstboom met verlichting of voor een kunstkerstboom met sneeuw? Ook kunt u kiezen uit veel verschillende formaten zodat er altijd eentje bij u in huis past. Een mini kerstboom is bijvoorbeeld een kerstboom in het klein die u gemakkelijk op de vensterbank of bijtafel kunt zetten! Heeft u juist wat meer ruimte over? Dan kunt u kiezen voor een grote kunstkerstboom van 200 centimeter of hoger. U vindt alleen de beste kunstkerstbomen bij ons tuincentrum in Erpe-Mere! Verder kunt u ook nog kiezen uit verschillende kleuren, zoals een witte kunstkerstboom of een traditionele groene. Kiest u voor gemak? Maak dan de keuze voor een kant-en-klare kerstboom met verlichting en versiering!

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Goessens

Welke soorten kunstkerstbomen zijn er?

Er zijn talloze soorten kunstkerstbomen en het kiezen van de beste en mooiste kunstkerstboom kan een moeilijke opgave zijn. Daarom hebben wij wat informatie over de soorten kunstkerstbomen verzameld.

  • Zo zijn er bijvoorbeeld kunstkerstbomen met en zonder verlichting. Het voordeel van een kunstkerstboom met verlichting is dat u zelf niet aan de slag hoeft met verlichting. Het nadeel hierbij is vaak dat zo'n boom iets duurder is dan de variant zonder kerstverlichting.
  • Daarnaast is het formaat ook van belang. Zo is er een kunstkerstboom van 3 meter, maar ook een kunstkerstboom van 30 centimeter kunt u bij tuincentrum Goessens kopen. Het is maar net waar u ruimte voor heeft. Als u juist op zoek bent naar opvulling van de ruimte, raden wij aan een volle en lange kerstboom te nemen. Maar wanneer u het niet al te groot heeft thuis, maar toch de kerstsfeer in huis wilt brengen, raden wij aan om een smalle kunstkerstboom.
  • Bovendien zijn er tegenwoordig ook witte kunstkerstbomen te koop als u wat minder traditioneel ingesteld bent. Zo'n kerstboom is perfect wanneer u een minimalistisch interieur heeft. Uw kerstversiering springt er extra uit op dit witte canvas.

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Goessens

Creëer de perfecte kerstsfeer met uw kunstkerstboom 

Een kunstkerstboom brengt vele voordelen met zich mee én u creëert een gezellige en warme kerstsfeer. Veel mensen kiezen ook voor een besneeuwde kunstkerstboom om zo een nóg speelser effect te realiseren. Maar ook een standaard kunstkerstboom die u zelf kunt versieren met kerstversiering, kerstballen en kerstlampjes is bij ons volop verkrijgbaar! De mooiste kerstboom creëert u zelf!

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Goessens

Kunstkerstboom kopen in Oost-Vlaanderen

Een kunstkerstboom kopen kunt u het beste doen bij ons in de winkel. Dan kunt u deze zelf bekijken en bepalen welke écht bij u past. Bij het kopen van een kunstkerstboom, hoort natuurlijk ook kerstversiering zoals pieken, kerstballen en kerstverlichting. Ook leuke kerstaccessoires, kerstversiering en kerstlampjes zoals kersthuisjes, kerstkransen en kerstfiguren kunt u bij ons tuincentrum kopen. Zien we u ook snel bij tuincentrum Goessens in Aaigem?


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst