• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom langs in ons tuincentrum in Goessens, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Soorten kunstkerstbomen

Er zijn talloze soorten kunstkerstbomen en het kiezen van de beste en mooiste kunstkerstboom kan een moeilijke opgave zijn. Daarom hebben wij wat informatie over de soorten kunstkerstbomen verzameld. Zo zijn er bijvoorbeeld kunstkerstbomen met verlichting en een kunstkerstboom zonder verlichting. Het voordeel van een kunstkerstboom met verlichting is dat u zelf niet de lichtjes erin hoeft te hangen en over de boom hoeft te verdelen. Het nadeel hierbij is vaak dat zo'n boom iets duurder is dan de variant zonder kerstverlichting. Daarnaast is het formaat ook van belang. Zo is er een kunstkerstboom van 3 meter, maar ook een kunstkerstboom van 30cm kunt u bij ons in Goessens kopen. Het is maar net waar u ruimte voor heeft. Als u juist op zoek bent naar opvulling van de ruimte, raden wij aan een volle en lange kerstboom te nemen. Maar wanneer u het niet al te groot heeft thuis, maar toch de kerstsfeer in huis wil brengen dan raden wij aan om een smalle kunstkerstboom te nemen die kleiner in de lengte is. Bovendien zijn er tegenwoordig ook witte kunstkerstbomen te koop als u wat minder traditioneel ingesteld bent. 

Kunstkerstboom kopen

Een kunstkerstboom kopen kunt u het beste doen bij ons in de winkel in Goessens. Dan kunt u deze zelf bekijken en bepalen welke écht bij u past. Bij het kopen van een kunstkerstboom, hoort natuurlijk ook kerstversiering zoals pieken, kerstballen en kerstverlichting. Ook leuke kerstaccessoires zoals kersthuisjes, kerstkransen en kerstfiguren kunt u bij ons tuincentrum kopen. Zien we u ook snel? 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering