• Groen expert
 • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
 • Deskundige medewerkers
 • Exclusief Bloem- en bruidswerk
 • Eigen plantenkwekerij

Kerstverlichting en kerstversiering

Tover uw huis en tuin tijdens de kerst om tot een schitterend plaatje! In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes? Of bent u juist fan van klassieke vlamlichtjes? Misschien twijfelt u wel welke kerstverlichting het beste in uw huis of tuin past. Kom langs en vraag gerust één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering: denk aan prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen. Met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan tuincentrum Goessens en kom alvast in de kerstsfeer! Vanaf half oktober is onze christmas world dé plek voor al uw kerst inspiratie!
 

Kerstbomen 

Hoe versiert u uw boom?

Proficiat, u heeft een prachtige kerstboom of kunstkerstboom bij ons gekocht! Nu volgt de volgende stap: het aanbrengen van verlichting en versiering. Maar hoe doet u dat? Wij geven u een aantal tips.

 1. U begint met de kerstverlichting. Check eerst of de lichtslinger lang genoeg is en of u een stopcontact in de buurt heeft. Start bovenaan en werk het snoer vervolgens rondom naar beneden. Verdeel de lampjes goed en stop de lichtjes wat dieper in de boom voor een sprookjesachtig effect.
 2. Om te controleren of u de lichtjes goed heeft verdeeld, kunt u het beste met uw ogen knijpen en door uw wimpers naar de boom kijken. U ziet zo gauw genoeg waar er nog lichtjes missen. 
 3. Tijd voor kerstslingers! Begin net als met de lichtjes bovenin de boom en leg de slingers in een spiraalvorm op de takken. Let ook hier weer goed op de verdeling. Misschien wilt u wel twee slingers combineren? Alles mag!
 4. Ga vervolgens aan de slag met de kerstballen. Let er vooral op dat u ze stevig vastmaakt aan de bomen. Ook andere kersthangers kunt u naar eigen inzicht ophangen. Dit mag vrij nonchalant. 
 5. De kers op de taart is uiteraard de piek! Al mag volgens de laatste trends de piek ook best ontbreken, als u dit maar compenseert met de versiering. Ook een strik kan dienen als piek. Nu is het slechts een kwestie van genieten!

Kunstkerstbomen

 


Kerstverlichting voor de ultieme kerstsfeer

Kerstboomverlichting, kerstlichtfiguren, ijspegelverlichting en kerstlichtgordijnen; er is genoeg te koop in Aaigem, Erpe-Mere. Koop kerstverlichting voor de échte kerstsfeer binnen- en buitenshuis! Door uw huis te voorzien van de nodige kerstlichtjes geeft u uw interieur binnen no time een gezellige en warme uitstraling. Precies dát is waar het om draait tijdens de kerstdagen van 2023. Beperk u dan ook niet tot de kerstboom of zelfs woonkamer. Ook in de hal of de keuken mag extra sfeer worden toegevoegd door gezellige lampjes onder een stolp of een lichtgevende kerstster op de deur. Door ook uw tuin aan te kleden met verlichting krijgt de hele straat een sfeervol gevoel. Buren vinden het maar wat leuk om uw huis te bewonderen. Daarnaast voelen uw gasten zich extra welkom. Wij verkopen allerlei verschillende soorten kerstverlichting die geheel bij uw stijl past:

 • Kerstboomverlichting.
 • Warmwitte LED verlichting
 • Gekleurde LED verlichting
 • Clusterverlichting
 • Koppelbare lichtsnoeren
 • Klassieke kerstster
 • Fairybell
 • Lichttakken

Wilt u uw huis deze kerst eens goed in de spotligh zetten? Dan kan kerstverlichting niet ontbreken! Wij verkopen ook kerstverlichting op batterij waardoor het gedoe met al die snoertjes verleden tijd is! Ook LED kerstverlichting is de laatste paar jaar enorm toegenomen in populariteit. LED kerstverlichting is namelijk enorm zuinig, wat weer scheelt in de energierekening. U vindt bij ons onder andere verlichting van de merken Lumineo en Luca Lighting. 

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Goessens

Welke kerstversiering gaat u kopen?

Er zijn tal van verschillende kerstornamenten te koop bij ons tuincentrum, want naast het ophangen van kerstverlichting moet uiteraard het huis én de kerstboom ook nog versierd worden. Denk eens aan een leuke kerststal onder uw kerstboom of een geheel kerstdorp in de vensterbank. Of kiest u liever voor een krans aan de deur of een guirlande en kerstsok aan de openhaard? Een kerststukje op tafel is natuurlijk ook enorm sfeervol! Ga ook eens voor kerstkussens op de bank, wat decoratiesneeuw hier en daar en een kersttrein op de achtergrond. Maak het dit jaar compleet! Breng een bezoek aan tuincentrum Goessens, ontdek ons aanbod en kom in de kerstsfeer!


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst