• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kerstverlichting en kerstversiering

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering: prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer!

KerstbomenKerstverlichting voor de ultieme kerstsfeer

Kerstboomverlichting, kerstlichtfiguren en kerstlichtgordijnen: er is genoeg te koop in Erpe Mere. Koop kerstverlichting voor de échte kerstsfeer binnen- en buitenshuis! Wij verkopen allerlei verschillende soorten kerstverlichting die geheel bij uw stijl past:  warmwitte of gekleurde LED's, clusterverlichting en koppelbare lichtsnoeren. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een klassieke kerstster, een fairybell, lichttakken of kerstboomverlichting. Wilt u een échte kerstsfeer creëren? Dan kan kerstverlichting niet ontbreken! Wij verkopen ook kerstverlichting op batterij waardoor het gedoe met alle snoertjes verleden tijd is! Kerstverlichting LED is ook de laatste paar jaar enorm populair voor binnen en buiten. LED kerstverlichting is namelijk enorm zuinig wat weer scheelt in de energierekening!

Welke kerstversiering gaat u kopen?

Er zijn tal van verschillende kerstornamenten te koop bij ons tuincentrum, want naast kerstverlichting moet uiteraard het huis én de kerstboom ook nog versierd worden. Denk eens aan een leuke kerststal onder uw kerstboom of een geheel kerstdorp in de vensterbank. Of kiest u liever voor een krans aan de deur of een guirlande en kerstsok aan de openhaard? Een kerststukje op tafel is natuurlijk ook enorm sfeervol, of denk aan kerstkussens op de bank, wat decoratiesneeuw hier en daar en een kersttrein op de achtergrond. Maak het dit jaar compleet!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst