• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Wandhanger

Een wandhanger voor bloemen & planten buiten in de tuin is de laatste paar jaren enorm hip en populair geworden! De wandhanger kunt u als trendy en decoratieve versiering ophangen aan uw buitenmuur of schutting. Deze wandhangers komen het beste tot zijn recht in de maanden februari tot en met november. Deze planten groeien uit een stevige UV-bestendige zak die is gevuld met kwaliteitspotgrond. Verzorgt u uw planten en bloemen op de juiste manier en voorziet u ze van genoeg water? Dan kunnen de bloemen een lange tijd de wand prachtig versieren!
 

Plan uw bezoek

 


Wandhanger bloemen en planten kopen

Onze uitgekozen bloemen worden speciaal geselecteerd en getest voor optimale groei en bloei in de wandhanger. Een wandhanger bloempot is ideaal om uw tuin op te fleuren! Tuincentrum Goessens biedt u een breed assortiment aan van diverse soorten bloemen en planten voor in de wandhanger. Deze variëren van:

  • Viooltjes
  • Petunia’s
  • Verbena’s
  • Hangbegonia’s

Wandhanger zak / Bosviolen in hangzak

Een van de meest populaire bloemen die worden gebruikt in de wandhanger is de bosviool. Bosviolen zijn vertederende bloeiers en in deze wandhanger een echte blikvanger aan uw schutting en/of muur. Iedere balkon of tuin heeft in principe een muur en met deze wandhangers kunt u letterlijk iedere plaats opvrolijken met bijvoorbeeld rijk bloeiende bosviolen! Zeg maar dag tegen een kale muur of schutting! Bovendien is zo'n bloemenhanger ideaal om als een leuk cadeau aan een familielid, vriendin of vriend te geven. Wij weten zeker dat iedereen er opgewekt & vrolijk van wordt. Zeg maar hallo tegen het voorjaar! Onze bosviolen zijn leuke, lage & bloemrijke planten met hartvormige blaadjes met iets gekartelde randen. Hierboven verschijnen kleine & zachtgekleurde bloempjes met gele hartjes in grote aantallen. De planten bloeien bovendien heel erg lang door, zeker als u regelmatig de uitgebloeide bloempjes wegknipt.

 Wandhanger kopen in Erpe mere

Hangzak bloemen kopen

Onze bloemen hangzakken zijn ideaal als natuurlijke muurdecoratie. Naast schuttingen en muren kun u ze ook ophangen aan pergola's, uw balkon, hekken, terras of de ballustrade. U vult uw stevige plastiekhoes met potgrond en daarna vullen we deze met uw favoriete bloemen in de openingen. Is de hangzak eenmaal beplant? Dan hangt u de bloemenzakken omhoog en is het genieten van de groeiende bloemenhanger.

Ook voor andere tuinplanten zoals perkplanten, vaste planten, rozen, klimplanten, heesters en olijfbomen bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig langs & bekijk het aanbod in het echt. 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten