Tuincentrum Goessens - specialist in bloemen en planten.
  • Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

ScentChips

Tuincentrum Goessens - specialist in bloemen en planten.

Het wordt pas écht lekker thuiskomen wanneer uw woning heerlijk ruikt. Met de producten van ScentChips is dat in een handomdraai gepiept! Al sinds 2012 timmert dit heerlijke bedrijf met groot succes aan de weg - en dat is niet zomaar. Met het uitgebreide, kleurrijke assortiment ScentChips producten maakt u uw eigen geurbelevenis. Ook verkopen we bijpassende ScentBurners (waxbranders) om de ervaring compleet te maken. Het ruikt straks niet alleen lekker, maar uw living ziet er ook nog eens erg sfeervol uit. Probeer het zelf! Kom langs bij tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere, en ontdek welke geur uw favoriet is...

Hoe werken de ScentChips? 

Kies uw persoonlijke favoriete waxchips uit en stel hier uw eigen geur mee samen! Wij hebben een overzichtelijke bak waar u alle chips kunt vinden en ruiken. Ook staat er bij elke variant een korte uitleg over de specifieke geur. Alle geuren sluiten perfect bij elkaar aan en het is aan u uw ideale combinatie te maken. Mix and match er dus op los! De verrukkelijke geur wordt verspreidt als de chips in een ScentBurner (waxbrander) worden geplaatst. We hebben deze in verschillende soorten, vormen en maten, zodat er altijd wel een variant is die past bij uw smaak. Leg de ScentChips in het bakje, plaats een waxinelichtje in de opening en steek vervolgens de lont aan. Het resultaat? Een heerlijke geur die perfect aansluit bij uw smaak.

De baas over uw eigen geur

Het leuke aan de producten van ScentChips is dat u de baas bent over de geur die wordt verspreid. Kent u die teleurstelling over geurkaarsen die bij thuiskomst toch nét even wat minder lekker te ruiken dan gedacht? Dat is nu verleden tijd. Pas de geur aan aan het seizoen of aan een feestdag. Zo kunt u uw woning hullen in de geur van rozen op Valentijnsdag of laten ruiken kaneel en andere warme geuren tijdens de kerstperiode. Het is aan u!

Geef elke ruimte in heus een aparte geurbeleving. Met keuze uit ruim 100 geuren zullen de ScentChips u niet snel vervelen. Kom langs bij tuincentrum Goessens in Erpe-Mere om ons assortiment te ontdekken. Onze medewerkers zullen u graag adviseren over deze, maar ook onze andere sfeer- en cadeauproducten. Maar van uw huis een thuis met tuincentrum Goessens!


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau