• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Arrangementen

Voor de liefhebbers van kamerplanten en interieur bieden wij mooie arrangementen aan. Dit zijn combinaties van kamerplanten en stijlvolle potterie, waarmee plantenstukjes worden samengesteld. Een arrangement kan direct een kale hoek of een leeg tafeltje opfleuren en is tevens erg leuk om cadeau te geven. Wij hebben een aanbod met diverse soorten arrangementen, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. U kunt bij ons langs komen in Erpe-Mere voor het volledige aanbod, dan kiest u uit verschillende planten en bloemen en maken wij een op maat gemaakt arrangement voor u. 

Bloemen en kamerplanten voor het samenstellen van een arrangement

Een arrangement kan bestaan uit verschillende bloemen en planten naar keuze. Zo kunt u bij ons kiezen uit onder andere:

U zult zien dat er verschillende combinaties mogelijk zijn met uw favoriete bloemen en planten. Verschillende variaties in hoogte en kleur geven het arrangement daarnaast een speels effect. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren en materialen potterie, waarmee u uw arrangement geheel naar eigen stijl samen stelt. 

Kamerplanten arrangementen | Tuincentrum Goessens

Hulp bij het samenstellen van uw arrangement

Betwijfelt u welke planten er bij elkaar passen, of wat eventueel verstandiger is qua standplaats en verzorging? Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies en informatie hierbij. Ook over de verzorging van diverse planten kunnen wij u adviseren. In het geval van een cadeau aan iemand anders, kan het raadzaam zijn om te kiezen voor bijvoorbeeld vetplanten. Deze zijn geschikt voor mensen die wél erg van planten houden, maar niet perse groene vingers hebben. Vetplanten zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met een roodstenen kruik, of een schaal gevuld met zand en steentjes met daarin verschillende soorten vetplanten. 

Het arrangement aanpassen aan de seizoenen

Als u kiest voor een grotere plantenbak, is het voordeel dat u de plantjes kunt wisselen en bijvoorbeeld de styling aan kunt passen naar de seizoenen. Er is sowieso binnen een arrangement veel ruimte om af te wisselen en nieuwe combinaties te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld het arrangement altijd aanvullen met diverse kleuren accessoires zoals kaarsjes en onderzetters. Ook kunt u de potterie en vaasjes aanpassen naar wens, zodat u verschillende kleuren kunt laten terugkomen in uw interieur. 

Kamerplanten arrangementen | Tuincentrum Goessens

Bezoek tuincentrum Goessens voor sfeervolle arrangementen

Met een mooi arrangement kunt u een salontafel mooi opfleuren en veel sfeer toevoegen aan uw huis. Daarnaast is een arrangement altijd een erg sfeervol en fleurig cadeau om te geven. Bekijk de arrangementen die wij al voor u hebben samengesteld, of stel uw eigen arrangement geheel naar keuze samen. Indien gewenst kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen, zowel met betrekking tot styling als voor de verzorging. Via het onderstaande kaartje vindt u de snelste route naar ons tuincentrum in Erpe-Mere. Tuincentrum Goessens is van dinsdag tot en met zondag geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door een mail te sturen naar [email protected], of door te bellen naar +3253623232. 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten