• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kunststof

Kunststof kan een mooie terracotta pot niet vervangen, maar tegenwoordig is het kunststof bijna niet van keramiek te onderscheiden. Met als voordelen dat ze een stuk lichter zijn, vorstbestendig en een stuk voordeliger zijn. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst omdat ze anders niet te verplaatsen zijn. Wij hebben een ruime sortering in modellen en kleuren voor u in Erpe Mere. Wij verkopen onder andere:

Kunststof bloempot voor fleurige bloemen

Tuincentrum Goessens biedt kunststoffen bloempotten aan, die een leuke toevoeging zijn aan uw tuin en/of balkon. Uw tuinplanten kunnen dan leuk gecombineerd worden met deze bloembakken. Voor weinig geld haalt u deze functionele en decoratieve bloempotten in huis of tuin. Een bloempot is erg leuk om op zichzelf te plaatsen, denk bijvoorbeeld aan een grote kunststof bloempot met mooie fleurige bloemen erin. Maar het ziet er ook altijd enorm leuk uit als er een ‘schooltje’ kunststof bloempotten bij elkaar geplaatst worden, mits de ruimte dit toelaat.

Kunststof bloempot buiten/binnen

Ons assortiment in Erpe Mere biedt een grote verscheidenheid aan vorm, kleur en prijs in bloempotten aan. De kunststof bloempotten verschillen in doorsnede van de kleinere 28 cm tot de veel grotere kunststof bloempotten van ongeveer 80 cm. Ook qua vorm is er een groot aanbod, van strak design tot glimmend of geribbeld, er is voor iedereen wel iets passend te vinden. Met de vormen in combinatie met de kleur kunt u uit ons assortiment helemaal naar uw eigen type tuin of balkon een keuze maken. Alle potten in ons tuincentrum hebben een hoge prijs/kwaliteit verhouding gemeen.

Kunststof bloempot voor fleurige bloemen

De voordelen van een kunststof bloembak

Het grote voordeel van kunststof bloempotten is natuurlijk dat deze vele malen minder zwaar zijn dan bijvoorbeeld stenen bloempotten. Daarnaast zijn kunststof bloempotten veel voordeliger in verhouding tot bijvoorbeeld de stenen bloempotten. Ondanks deze lagere prijzen bieden ze door het strakke en frisse design nog steeds top kwaliteit en een leuk uiterlijk. In combinatie met een passend bloemetje kunt u met deze kunststof bloempotten kleur aan uw tuin geven!

Een droomtuin met diverse bloempotten

Creëer ook uw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van tuincentrum Goessens. Geef uw tuin bijvoorbeeld een wat romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat uw smaak ook is, u vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Dus woont u in de omgeving van Gent, Merelbeke, Aalst, Wetteren, Oost Vlaanderen en Erpe Mere? Kom dan langs het gezelligste tuincentrum van België en bekijk ons aanbod bloempotten van glas. Ook bloempotten van keramiekmandwerk en zink zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs! 

Elho potten kopen | Tuincentrum Goessens Elho potten kopen | Tuincentrum Goessens Elho potten kopen | Tuincentrum Goessens


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken