• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemenwinkel

Voor de mooiste en meest verse bloemen brengt u uiteraard een bezoek aan de bloemenhoek van tuincentrum Goessens. In ons tuincentrum in Erpe-Mere, nabij Gent, vindt u een bloemenwinkel waar elke dag verse bloemen te koop zijn. Het assortiment is groot, veelzijdig en op de seizoenen afgestemd. Zo hebben wij kant-en-klare boeketten die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket laten samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Een ruim assortiment vazen, potterie en manden maken het geheel helemaal af.

*Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook bloemen aan huis.

Onze bloemenwinkel

Wij gebruiken altijd verse snijbloemen om mooie arrangementen voor u samen te stellen, waar u lang van kunt genieten. Zo maken wij voor speciale gelegenheden en feestdagen geheel in overleg het meest mooie bloemstuk voor u. Ook laten we onze eigen creativiteit de vrije loop en kunt u kiezen uit kant-en-klare bloemstukken, boeketten en arrangement. Voor Moederdag, Valentijnsdag, maar ook Allerheiligen en kerst hebben wij altijd een extra groot aanbod voor u. Ook gaan we geheel met de seizoenen mee: in herfst, zomer, lente en winter vindt u bij ons prachtige seizoensgebonden snijbloemen en boeketten. Het aanbod van onze bloemenwinkel is als volgt:

Ook voorzien wij u graag van verzorgingstips waarmee u uw bos bloem extra lang mooi houdt. 

Onze bloemenwinkel nabij Gent | Tuincentrum Goessens

Afspraak inplannen voor uw belangrijke dag

Het is uiteraard mogelijk om een afspraak in te plannen als het om bruidsboeketten of rouwstukken gaat. Het is altijd beter om dan van te voren even te bellen. Zo weten we zeker dat we u de tijd kunnen geven die u nodig heeft. Wij horen graag al uw wensen en stellen aan de hand hiervan een prachtig bloemstuk voor u samen. Ook voor gelegenheden als Valentijnsdag of Moederdag vindt u bij ons mooie bloemstukken en boeketten.

boeketten kopen bij tuincentrum Goessens

Verzorging van uw bloemen

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water. Hier gaat een voorbereiding aan vooraf, zorg voor een schone vaas en snijd de steeltjes ongeveer een centimeter schuin af. Laag hangende takken dienen afgesneden te worden want als de bladeren in het water hangen kan dat zorgen voor rotting. Voeg verder dagelijks vers water aan de vaas toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Let er op dat de vaas niet in de volle zon staat want dan zullen de bloemen eerder achter uit gaan.

Bloemen en boeketten

U kunt langskomen voor een simpele bos snijbloemen om te geven als cadeau voor uw geliefde, of u kunt langskomen voor een compleet samengesteld boeket. Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Een romantisch boeket met rozen of tulpen of een zomers veldboeket? U bent bij tuincentrum Goessens aan het juiste adres.


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!