• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen

Opzoek naar bloemen in de omgeving van Aalst en Zottegem? Kom eens gezellig langs bij ons tuincentrum. Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met de verste en mooiste bloemen! 

Bloemen uit onze bloemenwinkel

Uiteraard hebben wij standaard boeketjes bloemen voor u klaar staan, welke dagelijks vers worden samengesteld. Op uw verzoek kunnen wij een boeket bloemen op maat voor u samenstellen. Denk er wel aan dat het aanbod bloemen seizoensafhankelijk is en wij dus niet altijd alle bloemen op voorraad kunnen hebben. Zoek de bloemen welke u mooi vindt bij elkaar en onze bloemist zal er voor zorgen dat de combinatie groen met bloemen een mooi effect opleveren.

Bloemen uit onze bloemenwinkel

Verzorging van uw bloemen

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water. Hier gaat een voorbereiding aan vooraf, zorg voor een schone vaas en snijd de steeltjes ongeveer een centimeter schuin af. Laag hangende takken dienen afgesneden te worden want als de bladeren in het water hangen kan dat zorgen voor rotting. Voeg verder dagelijks vers water aan de vaas toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Let er op dat de vaas niet in de volle zon staat want dan zullen de bloemen eerder achter uit gaan.

Verzorging van uw bloemen

Bloemen voor een speciale gelegenheid?

Heeft u vragen over onze bloemen afdeling of specifieke wensen vanwege een speciale gelegenheid? Kom dan gezellig bij ons langs voor o.a:

Neem dan telefonisch contact met ons op via 053/62.32.32 of stuur een mailtje naar: 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel