• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste bruidsboeket laten samenstellen in de omgeving van Aalst, Zottegem en Gent? Dan bent u bij onze bloemist aan het juiste adres.

Bruidsboeket samenstellen samen met onze bloemist

Onder het genot van een kop koffie of thee zal onze bloembindster uw wensen met u doorspreken. Zei zal u graag advies en creatieve ideeën aandragen voor uw boeket bloemen. Het is een bijzondere dag en alles moet natuurlijk perfect zijn, dat is iets wat onze bloembind(st)ers heel goed begrijpen! Om die reden vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben voordat wij aan de slag gaan. Wat zijn uw favoriete kleuren, heeft u lievelingsbloemen, welke kleur is uw bruidsjurk? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Nadat uw wensen en eisen duidelijk zijn gaan wij voor u aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket. 

De stappen om een bruidboeket te kiezen

  1. Inspiratie opdoen: maak een moodboard van bruidsboeketten die u mooi vindt
  2. Kies één of meerdere kleuren
  3. Kies een type boeket, biedermeijer, waterval of misschien een andere vorm bruidboeket?
  4. Kies uw favoriete bloem, maar houdt wel rekening met het jaargetijde!
  5. Kies aanvullend bloemwerk zoals corsages en bloemversiering voor de locatie en auto
  6. Kom langs in ons tuincentrum om de wensen en de planning door te spreken

Bruidsboeket, bloemversiering en corsages

Niet alleen het bruidsboeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in uw haar kan een wens van u zijn. En niet te vergeten de aankleding van de trouwlocatie met mooie bloemstukjes. Wellicht komt u in een mooie bruidswagen aan en wilt u deze ook voorzien van groen en bloem. Ook al deze zaken kan onze bloemist voor u arrangeren. Maak vrijblijvend een afspraak met ons!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel