• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste bruidsboeket. Wilt u een bruidsboeket laten samenstellen in de omgeving van Aalst, Zottegem en Gent? Dan bent u bij onze bloemist aan het juiste adres. Onze professionele bloemisten zorgen er samen met u voor dat uw bruidsboeket past bij de rest van deze bijzondere dag. Naast een bruidsboeket zijn de overige bloemen op uw trouwdag ook van belang. Heeft u al aan de decoratie van uw trouwlocatie gedacht? Ook daarvoor komt u natuurlijk naar Tuincentrum Goessens.

Bruidsboeket samenstellen samen met onze bloemist

Onder het genot van een kop koffie of thee zal onze bloemist uw wensen met u doorspreken. Zij zal u graag advies en creatieve ideeën aandragen voor uw boeket bloemen. Het is een bijzondere dag en alles moet natuurlijk perfect zijn, dat is iets wat onze bloembind(st)ers heel goed begrijpen! Om die reden vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben voordat wij aan de slag gaan. Wat zijn uw favoriete kleuren, heeft u lievelingsbloemen, welke kleur is uw bruidsjurk? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Nadat uw wensen en eisen duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket. 

bruidsboeket-kopen-goessens

De stappen om een bruidboeket te kiezen

  1. Inspiratie opdoen: maak een moodboard van bruidsboeketten die u mooi vindt
  2. Kies één of meerdere kleuren
  3. Kies een type boeket, biedermeijer, waterval of misschien toch een andere vorm bruidboeket?
  4. Kies uw favoriete bloem, maar houdt wel rekening met het jaargetijde!
  5. Kies aanvullend bloemwerk zoals corsages en bloemversiering voor de locatie en auto
  6. Kom langs in ons tuincentrum om de wensen en de planning door te spreken

Als u naar onze bloemist in het tuincentrum komt met een goed plan, wordt het voor onze bloemist makkelijker om u goed te kunnen helpen. Als u nog geen idee heeft welke bloemen u in uw boeket wilt, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Onze bloemist bespreekt dan met u de mogelijkheden van het seizoen en zal u zoveel mogelijk tips geven. De keuze van de bloemen zult u toch zelf moeten maken voor deze belangrijke dag. 

Bruidsboeket, bloemversiering en corsages

Heeft u er ook al eens over nagedacht dat op uw trouwdag niet alleen het bruidsboeket van belang is? Corsages en wellicht zelfs bloemen in uw haar kan een wens van u zijn. En niet te vergeten: de aankleding van de trouwlocatie met mooie bloemstukjes op de tafels of bij de ingang. Wellicht komt u in een mooie bruidswagen aan en wilt u deze ook voorzien van groen en bloem. Waar het eigenlijk op neer komt is dat bij Tuincentrum Goessens ontzettend veel mogelijkheden zijn voor bloemen op uw trouwdag. Ook al deze zaken kan onze bloemist voor u arrangeren. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Door een afspraak met ons te maken komt u erachter wat de mogelijkheden zijn op uw trouwdag. Wij hopen u snel terug te zien bij Tuincentrum Goessens. 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel