• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig en flikkerend kaarslicht.  Bij Tuincentrum Goessens in Erpe Mere kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Woonaccessoires

 


Spaas kaarsen koopt u bij tuincentrum Goessens

Spaas kaarsen zijn de laatste tijd enorm populair, omdat het simpelweg de beste kaarsen zijn die er te krijgen zijn. Waarom? De Spaas kaars wordt gemaakt van enkel de beste grondstoffen en staan daarnaast bekend om hun lange branduren. Verder geven deze kaarsen ook geen zwarte roet af en walmen de vlammen niet. Spaas kaarsen zijn er in enorm veel kleuren, soorten én maten. Denk maar eens aan de: stompkaars, rustieke stompkaars, theelicht, mammoetkaars, dompelkaars, bolkaars, dinerkaars, geurkaars, gotische kaars en nog veel meer.

  • Spaas stompkaarsen - Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Van kleine kaarsjes tot hele grote kaarsen.
  • Mammoetkaarsen - Groter dan deze kaarsen gaat bijna niet. Deze mammoet kaarsen zijn voorzien van drie lonten om een mooie evenwichtige verbranding te krijgen. De kaarsen zijn bovendien een lust voor het oog en te krijgen in 3 maten.
  • Rustieke kaarsen - De rustieke kaarsen zijn er in verschillende maten en zijn tijdens hun productie speciaal behandeld waardoor de kaarsen een robuuste uitstraling hebben. Deze kaarsen zijn uiterst populair en daarom onmisbaar in ons tuincentrum. De kaarsen zijn te kopen als stompkaarsen, bolkaarsen en tafelkaarsen. Mooi om bijvoorbeeld te combineren met andere kaarsen en neer te zetten op en leuke plek in huis als decoratie of om te branden.
  • Spaas dinerkaarsen - Deze kaars is een lust voor onze ogen. De dinerkaars is perfect als decoratie tijdens een romantisch diner.

Kaarsen voor iedere gelegenheid

Spaas kaarsen, gouda kroonkaarsen, merkloze gekleurde kaarsen, kaarsen met gekleurde vlammen of toch meer klassieke gotische kaarsen? Waar u ook liefhebber van bent, in ons tuincentrum, nabij Zottegem, Aalst, Ophasselt en Gent, is het allemaal te vinden. En dankzij onze grote diversiteit aan gekleurde kaarsen vindt u altijd iets wat bij uw interieur, tafelkleed of servetten past. Zo hebben we niet alleen de standaardkleuren wit, rood of ivoor maar ook bijvoorbeeld zwarte kaarsen, fuchsia of taupe. En voor die keren dat u eens echt wat bijzonders wilt, zijn er bij Tuincentrum Goessens Erpe Mere ook de dinerkaarsen met een gekleurd vlammetje. Erg betoverend aan de fonkelende oogjes die dansende vlam met rood, roze, groen of oranje kleur.

Woonaccessoires zoals kaarsen

Naast onze mooie kaarsen, hebben wij ook genoeg andere woonaccessoires voor u te koop in het Tuincentrum Goessens Erpe Mere. Denkt u maar eens aan: kussens, zijdebloemen, wanddecoratie en kleden. Kom gezellig langs onze sfeerafdeling! We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Zottegem, Aalst, Ophasselt en Gent. Tot ziens bij Tuincentrum Goessens in Erpe Mere.


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau