• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kerstbomen Oost-Vlaanderen

Topkwaliteit kerstbomen kopen in Oost-Vlaanderen? Een kerstboom brengt dat echte kerstgevoel in huis! Bij Tuincentrum Goessens verkopen we kerstbomen in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte boom.

Volop kerstbomen & kerstversiering bij Tuincentrum Goessens in Oost-VlaanderenKerstbomen kopen in Oost-Vlaanderen?

Rond de kerstdagen toveren we ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen om tot een sfeervol kerstparadijs. Op onze kerstmarkt kunt u inspiratie opdoen en de leukste kerstdecoraties kopen! Rond de kerstdagen verkopen wij:

Wanneer u een prachtige kerstboom heeft uitgezocht bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen kunt u deze dus gelijk decoreren met onze prachtige versieringen.

Prachtige sparren bij Tuincentrum Goessens in Oost-VlaanderenPrachtige kerstbomen bij Tuincentrum Goessens in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een grote, hoge boom voor in uw woonkamer of naar een klein schattig boompje die niet te veel ruimte in neemt? Bij Tuincentrum Goessens in Oost-Vlaanderen koopt u zowel kleine kerstbomen als grote kerstbomen. We verkopen kerstbomen van Fijnspar en Nordmann. Dit zijn toppers op het gebied van kerstbomen. Fijnsparren zijn erg populair, omdat ze die echte kerstbomengeur afgeven en dus direct zorgen voor een geweldige kerstsfeer. Nordmann-sparren staan vooral bekend om de goede kwaliteit. Ze laten nauwelijks naalden los, waardoor u niet de hele dag aan het vegen bent. Deze bomen zijn vaak wel wat duurder. Daarnaast kunt u kiezen tussen bomen zonder kluit en bomen met kluit. Bomen zonder kluit blijven minder lang mooi, omdat deze geen nieuwe wortels meer kunnen vormen. Zorg er altijd voor dat de wortels de ruimte hebben en dus niet te strak in de pot zitten.

We verkopen ook kunstkerstbomen bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Een echte kerstboom is natuurlijk prachtig, maar kent ook zo zijn nadelen. Het onderhoud kan namelijk vrij veel tijd in beslag nemen. U moet de naalden van de boom goed vochtig houden en het opvegen van uitgevallen naalden houdt u vaak ook wel even bezig. Veel mensen kiezen dan ook voor een kunstkerstboom. Bij Tuincentrum Goessens in Oost-Vlaanderen verkopen we kunstkerstbomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Daarnaast verkopen we ook kerstbomen in verschillende kleuren, zoals wit of roze, voor een leuk effect! U kunt bij ons ook kunstkerstbomen kopen die al versierd zijn. Zo heeft u in een mum van tijd een prachtige kerstboom in huis staan. Kom snel eens langs bij Tuincentrum Goessens in Oost-Vlaanderen en bekijk onze prachtige kerstbomen en overige kerstartikelen.

Routebeschrijving naar uw tuincentrum met kerstbomen in Oost-Vlaanderen

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere

Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353