• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentrum Aalst

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de omgeving van Aalst? Kom dan snel eens langs bij Tuincentrum Goessens. Ons tuincentrum heeft een compleet assortiment planten uit eigen kwekerij. In ons gezellige familiebedrijf vindt u personeel dat altijd bereid is om u te helpen. In 2017 mochten wij zelfs een gouden award ontvangen voor ons prachtige tuincentrum! 

Het leukste tuincentrum in de omgeving van Aalst

In Tuincentrum Goessens kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment waarmee u uw tuin nabij Aalst Gezellig bloemschikken bij Tuincentrum Goessens nabij Aalstgeheel naar wens kunt inrichten. Wat maakt ons tuincentrum zo bijzonder? Bij Goessens:

  • Hebben we een breed assortiment planten, die we deels zelf kweken
  • Vindt u ook een topbloemist
  • Houden we de prijzen laag
  • Werken we met veel passie; ons tuincentrum nabij Merelbeke bestaat al meer dan 60 jaar
  • Kunt u ook op zondag alles voor uw tuin komen kopen
  • Is het altijd gezellig!

Ook wanneer u een vijver aan wilt leggen, bent u bij ons aan het juiste adres. U koopt bij ons alles voor de aanleg en verzorging van een vijver, diverse vissoorten en mooie waterplanten. En bekijk ook eens onze woonafdeling. Hier vindt u de leukste accessoires om uw huis van binnen op te fleuren.

Tuinplanten kopen bij ons plantencentrum nabij Aalst

Bij Tuincentrum Goessens vindt u het meest diverse assortiment tuinplanten in de buurt van Aalst. Wij verkopen zowel vaste planten als eenjarige planten. Vaste planten komen elk jaar terug en vormen dus de basis voor uw tuin. Het is dus erg belangrijk dat u deze planten zorgvuldig inkoopt. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Een voorbeeld van een mooie vaste plant is de hortensia, maar u kunt ook kiezen voor rozen of een originele klimplant. Eenjarige planten fleuren uw tuin tijdelijk op. U koopt ze in het voorjaar en in het najaar zijn ze uitgebloeid. Vul uw grote en kleine plantenbakken met onze vrolijke perkplantje! Wilt u niet slechts tijdelijk, Prachtige bloemstukken bij ons tuincentrum in Aalstmaar altijd iets speciaals van uw tuin maken? Denk er dan eens over na om een boom aan te schaffen. In ons brede assortiment bomen doet u zeker inspiratie op. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw en een prachtige heester brengt bijvoorbeeld kleur in uw tuin. We hebben ook mooie winterharde coniferen. U koopt bij ons niet alleen planten voor in de tuin, maar ook mooie kamerplanten in verschillende maten. 

Bezoek ook eens onze bloemist in de buurt van Aalst

Tuincentrum Goessens nabij Aalst is al jaren dé specialist in snijbloemen, bloemenkransen en bruidswerk. Bezoek onze bloemenwinkel en onze bloemisten stellen een prachtig boeket voor uw samen. Onze snijbloemen komen elke dag vers binnen. Er liggen ook kant en klare boeketten voor u klaar. Onze bloemisten stellen ook speciale arrangementen voor u samen, zoals rouwboeketten en trouwboeketten.

Kom gauw eens langs bij Tuincentrum Goessens in de buurt van Aalst voor de mooiste bloemen en planten!

Routebeschrijving naar uw tuincentrum nabij Aalst        

Routebeschrijving vanaf Aalst

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353