• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentrum Merelbeke

Bent u op zoek naar een tuincentrum nabij Merelbeke waar u heerlijk kunt winkelen? Dan bent u bij Tuincentrum Goessens aan het juiste adres. Wij hebben als familiebedrijf al meer dan 60 jaar ervaring. We kweken een groot deel van ons plantenassortiment zelf, waardoor we de prijzen relatief laag kunnen houden, maar u wel kwaliteit bieden.

Wat maakt ons tuincentrum nabij Merelbeke zo bijzonder?Welkom bij tuincentrum Goessens nabij Merelbeke!

Een bezoekje aan Tuincentrum Goessens in de buurt van Merelbeke is altijd gezellig. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Maar wat maakt ons tuincentrum nou zo bijzonder? Bij Goessens:

  • Kunt u terecht voor het breedste assortiment tuinplanten in de omgeving
  • Zijn wij gespecialiseerd in snijbloemen, bloemenkransen en bruidswerk
  • Verkopen we ook potgrond en meststoffen
  • Werken we met veel passie; ons tuincentrum nabij Merelbeke bestaat al meer dan 60 jaar
  • Kunt u ook op zondag bloemen en planten komen kopen

Reden genoeg dus om eens een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum. Bekijk ook eens onze afdeling woonaccessoires of de vele vijverproducten die wij verkopen.

Kom tuinplanten kopen bij Plantencentrum Goessens in de buurt van Merelbeke

Bij Tuincentrum Goessens vindt u het breedste assortiment tuinplanten in de omgeving van Merelbeke. U vindt bij ons bijvoorbeeld diverse soorten vaste planten, zoals hortensia’s. Vaste planten zijn de basis van uw tuin, aangezien deze planten elk jaar terugkomen. Denk bij de aanschaf van vaste planten dus goed na over de sfeer die u wilt neerzetten. Naast vaste planten verkopen we ook eenjarige planten. Deze vrolijke perkplanten fleuren uw tuin tijdelijk op. Vindt u uw tuin nog wat saai ogen? Dit probleem lost u op door een mooie boom te planten. Hierdoor creëert u namelijk hoogteverschil, schaduw en u brengt meer groen of juist meer kleur in de tuin. Bekijk ons aanbod bomen, heesters en coniferen! Ook onze rozen en klimplanten zorgen voor een originele look.

Dé specialist in snijbloemen, bloemenkransen en bruidswerkPrachtige verse bloemen bij ons tuincentrum in de buurt van Merelbeke

Het is ook zeker de moeite waard om onze bloemenwinkel te bezoeken. De bloemisten van Tuincentrum Goessens stellen prachtige boeketten samen van de snijbloemen die we elke dag vers binnenkrijgen. Er liggen kant en klare boeketten voor u klaar, maar u kunt ook een mooie bos bloemen laten samenstellen. Dit is zeker aan te raden wanneer u op zoek bent naar een boeket voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of bruiloft. Op deze manier kunt u namelijk een leuke persoonlijke draai aan het boeket geven! Onze bloemisten stellen ook arrangementen samen, zoals rouwboeketten en trouwboeketten.

Ons tuincentrum in de omgeving van Merelbeke is al 60 jaar lang gespecialiseerd in het kweken van planten en het maken van prachtige bloemstukken. Kom gauw eens bij ons langs!

Routebeschrijving naar uw tuincentrum nabij Merelbeke

Routebeschrijving vanaf Merelbeke

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere

 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353