• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Groenten

DCM Meststof Groenten & Fruit - €28,60

Complete en 100% organische meststof met een hoog kalium(potas)-gehalte voor dikke, stevige, gezonde en smaakvolle groenten, kruiden en vruchten. Bevat micro-organisme voor meer bodemleven, een betere voedingsopname, een groter worteloppervlak en een optimale plantengroei. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

DCM Meststof Tomaten 3 KG - €10,65

Meststof op basis van natuurlijke grondstoffen voor het bemesten van tomaten. Bevat veel kalium en calcium waardoor de stevigheid van de planten en de ontwikkeling van dikke vruchten wordt bevorderd. Het extra calcium voorkomt bovendien neusrot. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

DCM Meststof Groenten in serre - €10,85

Organische en natuurlijke meststof waardoor er geen verzoeting van de bodem ontstaat in de serre. Geschikt voor alle groenten en kruiden in serres en plantenbakken. De specifieke samenstelling van de organische stof stimuleert het bodemleven. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

DCM Meststof Aardbeien en kleinfruit 3 KG - €10,25

Organische meststof rijk aan fosfor voor een goede bloedvorming en met kalium voor dikke en smakende vruchten, ideaal voor aardbeien en allerlei soorten kleinfruit. Toepasbaar in de BIOtuin.