• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Siertuin

DCM Meststof siertuin 20 KG - €30,65

Evenwichtige formule met lange werking van meer dan 100 dagen voor het bemeten van de ganse siertuin. Met voldoende fosfor en kalium (potas) voor bloeiende planten en stikstof en magnesium voor groene planten. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

 

DMC Meststof Hagen, Taxus en Coniferen 10 KG - €18,00

Meststof afgestemd op de voedingsbehoeften van coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen. Het toegevoegde magnesium is belangrijk om bruinverkleuring van naalden teen te gaan. Zorgt voor een evenwichtige groei. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

 

DCM Meststof Buxus 10 KG - €19,00

Meststof samengesteld uit zowel snelwerkende als langwerkende organische grondstoffen voor een compacte, volgehouden groei. Verrijkt met magnesium voor frisgroene, gezonde blaadjes. Voor het voeden van buxus in volle grond of pot. Dankzij de toegevoegde kalk is deze meststof ook geschikt voor andere kalkminnenden planten. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

DCM Meststof Rhodo, Hortensia en Azalea 10 KG - €17,75

Specifieke samenstelling voor het bemesten van alle zuurminnenden planten zoals aalea, rododendron, blauwe hortensia, skimmia, heide, camelia etc. Extra magnesium en ijzer zorgen voor glanzende en groene bladeren. Toepasbaar in de BIOtuin.

 

 

 

 

DCM Meststof Rozen & Bloemen 10 KG - €19,00

Aangepaste voeding voor een langdurige en uitbundige bloei van rozen en andere bloeiende sierplanten in volle grond of in pot. Met kalium voor intense bloemkleuren en magnesium voor een frisgroene bladkleur. Toepasbaar in de BIOtuin.