• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Brussel

Welkom bij Tuincentrum Goessens, uw bestemming voor de mooiste bloemen dichtbij Brussel en de omliggende regio. Wij zijn gepassioneerd over bloemen en bieden een uitgebreid assortiment aan prachtige bloemen die gegarandeerd uw zintuigen zullen prikkelen. Ons tuincentrum is gespecialiseerd in tuinieren en het vinden van de juiste combinaties om jouw huis of tuin weer tot leven te brengen. Daar heb je geen duizenden euro's voor nodig, maar wel een bezoekje aan tuincentrum Goessens.

Onze bloemen

Ons bloemenassortiment bij Tuincentrum Goessens is met zorg samengesteld om aan al uw bloemenwensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar levendige boeketten, elegante rozen of kleurrijke seizoensbloemen, wij hebben voor elk moment en elke gelegenheid de perfecte bloemen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. 

Bestel uw bloemen online

Hoewel we u graag verwelkomen in onze fysieke winkel, bieden we ook de mogelijkheid om comfortabel vanuit huis te winkelen via onze uitgebreide online webshop. In onze webshop vindt u moeiteloos een breed scala aan bloemen voor elke gelegenheid. Of u nu een elegant boeket zoekt voor een bijzondere gebeurtenis of een seizoensgebonden samenstelling die past bij het moment, ons assortiment is divers en uitgebreid.

De webshop is ontworpen voor gebruiksgemak, zodat u snel en gemakkelijk uw perfecte bloemen kunt vinden en bestellen. Elk boeket wordt met zorg samengesteld en kan zowel thuisbezorgd als afgehaald worden, afhankelijk van uw voorkeur.

De beste bloemen

Bij Tuincentrum Goessens geloven we in het leveren van niets minder dan de beste en meest verse bloemen voor onze gewaardeerde klanten in Brussel. Onze bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig aangevuld, zodat u altijd kunt genieten van de prachtige, langdurige bloemen die u verdient. Onze bloemisten stellen elk boeket met liefde en aandacht samen, en we streven ernaar om kwaliteit te leveren die uw verwachtingen overtreft.

Plan je bezoek aan tuincentrum Goessens

Wilt u deze prachtige bloemen van dichtbij bewonderen en uw keuze maken? Plan uw bezoek aan Tuincentrum Goessens dichtbij Brussel en ervaar de bloemenpracht die we te bieden hebben. Ons tuincentrum ligt op een gunstige locatie en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Brussel.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte bloemen voor elke gelegenheid. Of u nu een boeket zoekt om uw woonruimte op te fleuren of een speciaal cadeau voor iemand anders, bij ons vindt u precies wat u zoekt.

Breng vandaag nog een bezoek aan Tuincentrum Goessens en laat u betoveren door de prachtige bloemen wij te bieden hebben. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de bloemen die u nodig heeft.