• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kamerplanten

Wilt u uw living opfleuren met één of meerdere kamerplanten en woont u in de omgeving van Aalst, Ophasselt, Zottegem en Gent? Dan bent u bij tuincentrum Goessens Erpe-Mere aan het juiste adres! Een kamerplant zorgt voor een sfeervol aangezicht in uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of serre. Ze zijn echter niet alleen mooi om naar te kijken en een trendy aanvulling op uw woonruimte, kamerplanten zijn ook gezond voor lichaam en geest! Planten zorgen voor extra zuurstof, maar ook voor een creatieve en ontspannen sfeer. Weet u al welke kamerplanten u dit jaar in huis gaat halen of wilt u een advies? Op onze kamerplantenafdeling is er voldoende keuze uit onder andere:

Heeft u speciale wensen? Wij kunnen ook op bestelling leveren! Voor elke plaats in uw huis of op kantoor hebben wij een geschikte kamerplant. Ook voor een mooie bloempot of plantenbak passend bij uw interieur kunt u bij ons terecht. Kamerplanten kopen doet u bij Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere!

Grote kamerplanten voor in uw woning

Uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor voorzien van grote kamerplanten? Goed idee! Ze zijn immers enorm populair en momenteel een heuse interieurtrend. Ze brengen direct een groots effect teweeg waardoor uw huis in één klap meer sfeer krijgt. Perfect als u echt dat urban jungle gevoel wil neerzetten! Een kamerplant hoeft tegenwoordig niet te worden weggestopt in hoekje, maar mag juist op de voorgrond treden. Het voordeel van een grote kamerplant is dat u slechts één plant heeft om voor te zorgen, die tóch dezelfde sfeer geeft als meerdere kleinere kamerplanten als een groepje bij elkaar. Het onderhoud van grote kamerplanten is gemakkelijk. Wij kunnen de grote kamerplanten uiteraard oppotten in de gewenste pot en bij u afleveren op kantoor of aan huis. Wij verkopen diverse grote kamerplanten, dus kom gerust eens kijken. Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere is goed bereikbaar vanuit onder andere Zottegem, Aalst, Ophasselt en Gent.

Kamerplanten kopen | Tuincentrum Goessens

Potgrond & plantenvoeding voor uw kamerplanten 

Naast het aanbod grote kamerplanten, zoals de cactus, Monstera, Pannenkoekenplant, Orchidee Ficus en Alocasia, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond en plantenvoeding. Zo kunt u kiezen uit speciale grond en voeding voor cactussen, varens en meer. In deze speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Wat is er nu mooier dan het zien groeien en bloeien van uw kamerplant? Om die reden is het van belang de plant goed te verzorgen zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Hoe verzorg ik mijn kamerplant?

Omdat wij een eigen plantenkwekerij hebben, geniet u altijd van een kamerplant van optimale kwaliteit: vers en sterk. Omdat elke plant anders is, vraagt ook elke kamerplant om een min of meer unieke verzorging. Sommige planten houden van een grote slok water, terwijl andere prima een tijdje zonder kunnen. De ene kamerplant staat graag in de zon en de andere plant staat liever op een plek met wat meer schaduw. Eén ding is zeker: er is voor ieder huis een geschikte kamerplant te vinden. Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet die kunnen helpen bij het verzorgen van uw kamerplant:

✓ Geef uw kamerplant de juiste hoeveelheid water. Een plant heeft meestal liever iets te weinig water, dan teveel. Rottende wortels kunnen namelijk het gevolg zijn van natte voeten. Voelt een blaadje van uw plant droog aan? Dan heeft uw plant een beetje water nodig.
✓ De kamerplant moet natuurlijk schoon en mooi blijven. Haal daarom eens een een stoffer langs de planten, om al het stof weg te halen. Een vochtige doek over de bladeren halen kan ook goed helpen.Kamerplanten kopen | Tuincentrum Goessens
✓ Geef uw kamerplant de ruimte. Een plant groeit en heeft daarom ruimte nodig. Zet 'm dus niet op een plek waar de plant 'klein blijft, maar juist op een plek waar hij zijn bladeren kan spreiden.
✓ Extra voeding voor de kamerplant. Geef uw plant af en toe wat extra plantenvoeding. Het is natuurlijk per plant wel verschillend wat voor soort plantenvoeding deze nodig heeft, maar extra voeding is wel belangrijk voor een lang plezier van uw kamerplant.

Kamerplanten voor op kantoor of in de winkel

Bent u op zoek naar kamerplanten voor in uw winkel of kantoorruimte in de buurt van Erpe-Mere, Zottegem, Aalst, Ophasselt en Gent? Dat is zeker een goed plan, want uit onderzoek blijkt dat planten op de werkvloer een hogere concentratie en dus productiviteit als gevolg hebben. Let bij de keuze op de plek waar de plant moet komen: is er bijvoorbeeld veel of weinig direct zonlicht? In veel kantoorruimtes is weinig licht en dan is een schaduwplant een betere keuze. Luchtzuiverende planten zijn ideaal als u nét dat beetje extra uit uw plant wilt halen. Ze zorgen voor een gezonder binnenklimaat omdat ze in hun bladeren huidmondjes hebben die giftige stoffen om kunnen zetten in goede. Die schadelijke stoffen zitten bijvoorbeeldKamerplanten kopen | Tuincentrum Goessens in verf, schoonmaakmiddelen of zelfs in transpiratie. Zo maakt u uw werkomgeving, maar bijvoorbeeld ook uw slaapkamer of keuken een stukje gezonder. Enkele sterke planten die zeer geschikt zijn voor op kantoor: 

  • Goudpalm
  • Bonsai
  • Alocasia
  • Cactussen & vetplanten
  • Anthurium
  • Ficus

Bloeiende kamerplanten voor meer kleur

Wist u dat bloeiende kamerplanten ook goed zijn voor het binnenklimaat van uw huis? Daarnaast geeft een bloeiende plant een hele andere draai aan uw inrichting. Bedenk maar eens hoe u gemakkelijk uw woonkamer kunt opleuken met een felgekleurde Bromelia of mooi gekleurde Orchidee. Ze zorgen dus binnen een handomdraai voor een vrolijke noot. Dat maakt een bloeiende kamerplant dan ook tot een erg leuk cadeau! Ze vragen misschien nét iets meer dan een groene plant, máár u krijgt er ook zeker prachtige bloemen voor terug. Kom langs bij Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere en bekijk ons grote aanbod met eigen ogen, ons vakkundige personeel helpt u graag met een advies op maat! We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Zottegem, Aalst, Ophasselt en Gent. U kunt ons ook telefonisch bereiken en uw vraag stellen! Bel ons op: 053 62.32.32.


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!