• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kamerplanten

Opzoek naar een kamerplant in de omgeving van Aalst, Zottegem en Gent? Kom naar tuincentrum Goessens! Een kamerplant zorgt voor een sfeervol aangezicht in uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of serre. Planten zorgen voor extra zuurstof, voor een natuurlijke, persoonlijke en ontspannen sfeer. Weet u al welke kamerplanten u zou willen hebben of wilt u een advies? Op onze kamerplantenafdeling is er voldoende keuze uit groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten van klein tot groot. Heeft u speciale wensen? Wij kunnen ook op bestelling leveren! Voor elke plaats in uw huis of op kantoor hebben wij een geschikte kamerplant. Ook voor een mooie bloempot of plantenbak passend bij uw kamerplant en interieur kunt u bij ons terecht.

Planten kopen doet u bij tuincentrum Goessens

Grote kamerplanten voor in uw woonkamer of kantoor

Uw kantoor of woonkamer voorzien van grote kamerplanten? Dan bent u niet de enige want ze zijn erg populair! Wij leveren regelmatig grote kamerplanten af. Het voordeel van een grote kamerplant is dat u slechts één plant heeft om voor te zorgen, die tóch dezelfde sfeer geeft als meerdere kleinere kamerplanten als een groepje bij elkaar. Het onderhoud van grote kamerplanten is gemakkelijk en het scheelt werk want er is er maar één. Wij verkopen diverse grote kamerplanten, kom gerust eens kijken want over smaak valt niet te twisten! Wij kunnen de grote kamerplanten uiteraard oppotten in de gewenste pot en bij u afleveren op kantoor of aan huis.

Kamerplant groot: begonia kopen

Potgrond & plantenvoeding voor uw kamerplanten

Naast het aanbod grote kamerplanten denk aan: cactussen, palmen, Ficus en Alocasia's, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond en plantenvoeding, zo kunt u kiezen uit grond en voeding voor cactussen, varens en meer. In de speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Grote kamerplanten hebben nog wel een prijskaartje maar het is een investering voor een lange periode. Om die reden is het van belang de plant goed te verzorgen zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Planten in huis met de mooiste kamerplanten

Kamerplanten voor op kantoor of in de winkel

Bent u op zoek naar kamerplanten voor in uw winkel of kantoorruimte? Dat is zeker een goed plan, want uit onderzoek blijkt dat planten op de werkvloer een hogere concentratie en dus productiviteit als gevolg hebben. Let bij de keuze op de plek waar de plant moet komen: de hoogte van het plafond, is er zon of juist niet, in veel kantoorruimtes is weinig licht een schaduwplant is dan een betere keuze. Enkele sterke planten die zeer geschikt zijn voor op kantoor:

  • Goudpalm
  • Bonsai
  • Alocasia
  • Cactussen & vetplanten
  • Anthurium
  • Ficus

cactus of vetplant kopen in Erpe-Mere

Bloeiende kamerplanten voor meer kleur

Wist u dat bloeiende kamerplanten ook goed zijn voor het binnenklimaat van uw huis? Daarnaast geeft een bloeiende plant ook nog eens een hele andere draai aan uw inrichting. Beeld u maar eens in hoe u gemakkelijk uw woonkamer kunt opleuken met een felgekleurde Bromelia of mooi gekleurde Orchidee. Het is misschien iets meer werk dan een groene plant, máár u krijgt er ook zeker prachtige bloemen voor terug. Kom langs in ons tuincentrum en bekijk ons grote aanbod met eigen ogen, onze medewerkers helpen u graag met een advies op maat! U kunt ons ook telefonisch bereiken en uw vraag stellen! Bel ons op: 053 62.32.32

Groene kamerplanten