• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Waarom dit het moment is voor een restyling

Waarom dit het moment is voor een restyling

In deze gekke tijden waarin we veel tijd in huis doorbrengen, is het belangrijk om het interieur af en toe van een nieuwe impuls te voorzien. We snappen heus dat u niet elke week een nieuwe vloer legt of de wand een ander kleurtje geeft, maar dat is ook helemaal niet nodig. Met een aantal kleine aanpassingen kunt u uw living nieuw leven inblazen. Laat tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere, nu nét een fijne nieuwe collectie woonartikelen binnen hebben gekregen. Kom langs om ons aanbod te ontdekken! Wij geven u een aantal redenen waarom dit het moment is om fris en fruitige woonaccessoires in huis te halen.

Een groene impuls

Vanwege de bekende ellende mogen we minder, zien we elkaar minder en trekken we er minder op uit. Dit zal uiteraard iets tijdelijks zijn, maar de gevolgen zullen voor sommigen nog lang voelbaar blijven. Het is daarom belangrijk om het leven juist nú zo fijn en comfortabel mogelijk in te richten – en uw living dus ook! Met een aantal kamerplanten maakt u uw woning een stuk levendiger. Kies bijpassende bloempotten uit om een opvallend statement te maken. Groen mag immers opvallen! Wij halen de meest mooie planten voor u uit onze eigen kwekerij zodat ze bij u kunnen shinen. Een bijpassend krukje waar u de plant op kunt zetten of een in het oog springende gieter die een woonobject op zich is, maken het groene hoekje helemaal af.

Een warme sfeer

In de koude periode van het jaar is het belangrijk om uzelf en uw woning warm te houden. De kachel zorgt hier uiteraard voor, maar ook de nodige kussens, kaarsen en plaids maken uw living tot een warme omgeving. Met mooie vazen in aardse tinten en kandelaars met een gouden glansje vergroot u dit effect. En het mooie is dat het echt niet veel hoeft te kosten om uw interieur een frisse wind  te geven. Wissel elke paar maanden af qua kleur om met de seizoenen mee te gaan: kies bijvoorbeeld voor terratinten in de herfst en voor fris groen in de lente.

Woonartikelen kopen | Tuincentrum Goessens

Kom in de stemming

U las het hierboven al: het is leuk om uw interieur op het seizoen af te stemmen. Zo gaat uw huis niet vervelen en krijgt u elke keer hernieuwde energie. Bent u de kou en regen zat? Wissel dan langzaamaan wat warme items om voor fruitige artikelen. Ruil bijvoorbeeld die geurkaars in voor een bosje felgekleurde droogbloemen. Zo komt u langzaam, maar zeker in de stemming voor het aankomende seizoen.

Nieuwe woonaccessoires kopen

Kom langs bij tuincentrum Goessens om onze nieuwe collectie woonaccessoires te ontdekken. We hebben toffe producten van merken als Mica Decorations en Riverdale. Er zit altijd wel een product bij waar u blij van wordt! Onze woonaccessoires zijn daarnaast ook leuk om cadeau te geven aan iemand in deze bizarre tijden. Laat u inspireren!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: