• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Milieubewust tuinieren met Ecopots!

Ecopots kopen | Tuincentrum GoessensHeeft u die strak vormgegeven potten met tijdloos uiterlijk al in ons tuincentrum gespot? Het zijn de duurzame bloempotten en plantenbakken van Ecopots! Vanwege hun elegante en minimalistische vormen geven ze uw kamer- en tuinplanten het podium. Ze geven een gevoel van rust af en dat is zeker nu een welkome toevoeging aan ons roerige bestaan. Kom langs bij tuincentrum Goessens en ontdek ons Ecopots aanbod.

Duurzaam vervaardigde potten

De naam zegt het: Ecopots heeft eco-vriendelijkheid hoog op de agenda. In een wereld waar we met zijn alleen steeds meer druk op de aarde uitoefenen, is het belangrijk om met een milieubewust oog naar onze planeet te kijken. Met miljoenen tonnen afval die elk jaar worden weggegooid, is het dan ook onnodig om nieuwe grondstoffen aan te boren. Wanneer u kiest voor een product van Ecopots, kiest u automatisch voor een duurzaam item dat ruim 10 jaar meegaat. De bloembakken worden in België ontworpen en vervaardigd uit gerecyclede materialen en natuursteen met een unieke, handgemaakte afwerking. Ze zijn uitermate licht en daardoor goed verplaatsbaar. Zo creëert u elk seizoen een ander mooi plaatje in huis of tuin. Ze kunnen namelijk zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ecopots zijn uv- en vorstbestendig, onbreekbaar en volledig recyclebaar.

Onze tuinplanten


 

Ecopots kopen | Tuincentrum GoessensOp alle fronten milieubewust

Ecopots is trotse eigenaar van zowel het CO2 Neutraal Product als het CO2 Neutraal Bedrijf certificaat. Ook heeft het het Recycled Content (QA-CER) certificaat mogen ontvangen. Dit houdt in dat het kwaliteitssysteem met betrekking tot het recyclingproces en het gebruik van gerecyclede materialen is bewezen. Naast deze certificaten heeft Ecopots het FSC-certificaat voor het verpakkingsmateriaal dat ze gebruiken. Hier worden dus niet onnodig bomen voor gekapt. Het bedrijf zet zich daarnaast in voor geweldige wereldwijde klimaatprojecten, waaronder bosbescherming in Guatemala en een waterproject in Rwanda.

Bekijk ons bloembak aanbod


 

Ecopots kopen | Tuincentrum GoessensDe designfilosofie van Ecopots

Dat de potten en bakken duurzaam worden vervaardigd en uitermate lang meegaan is natuurlijk een enorm pluspunt, maar het oog wil uiteraard ook wat. Ook daar heeft Ecopots aan gedacht! De Scandinavische designfilosofie staat voorop: trends en flashy kleuren worden achterwege gelaten. De ontwerpen zijn tijdloos en perfect te combineren met andere tuinproducten. Welke stijl of smaak u ook heeft, met de natuurlijke tinten van Ecopots is er altijd een prachtcombinatie te maken. Ze zijn immers niet alleen vandaag mooi, maar over enkele jaren geniet u er nog steeds van.

Goed om te weten: aangezien Ecopots zijn samengesteld uit het hoogste percentage gerecyclede materialen (tot 80% gerecyclede kunststof en 20% gerecyclede natuursteen), zijn ze marktleider op het gebied van bloempotten en plantenbakken uit gerecyclede materialen.

Ecopots kopen bij tuincentrum Goessens

Zet uw groene vingers aan het werk en til uw huis en tuin naar een duurzamer en groener niveau. Kom langs bij tuincentrum Goessens voor de bijzondere Ecopots. Ook voor andere bloembakken en de mooiste kamer- en tuinplanten uit onze eigen kwekerij bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit gegarandeerd! Onze medewerkers voorzien u graag van allerhande tips & tricks voor een duurzame tuin. Zien we u snel in Aaigem, Erpe-Mere?

Kijk ook eens naar de volgende berichten: