• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven

13 juni Vaderdag | Tuincentrum GoessensOp zondag 13 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In deze ellendige coronatijden met nog volop beperkingen en weinig reismogelijkheden is een cadeau uit ons tuincentrum in Aaigem, Erpe-Mere gegarandeerd een schot in de roos. Want we kunnen er beter maar het beste van maken, vooral in eigen huis en tuin. Nu de lente zich eindelijk heeft aangediend en met de zomer in het verschiet kunnen we weer genieten van het betere buitenleven op het balkon, dakterras en in de tuin. In ons tuincentrum vindt u allerlei producten, planten en andere benodigdheden waarmee u elke man blij kunt maken. Of uw vader nu liever moe of lui is. En in elke prijsklasse.

Reserveer alvast uw vaderdaggeschenk

Speciaal voor uw papa hebben wij twee geschenkpakketten samengesteld waarmee u uw vader of een andere belangrijke man in uw leven kunt verrassen. Het vaderdaggeschenk op het ronde plateau heeft een waarde van 49,95€ en het vaderdaggeschenk XXL op het vierkante plateau kost 85,95€.

  • Inhoud vaderdaggeschenk rond ter waarde van 49,95€: fles champagne, werkhandschoenen, werksokken, potje bierpaté, aperitiefkoekjes, potje mosterd, flessenopener en decoratie.
  • Inhoud vaderdaggeschenk XXL twv. 85,95€: 2 flessen champagne, werksokken, tuinschopje, werkhandschoenen, tapenade, aperitiefkoekjes, potje bierpaté,, flessenopener, flesje meststof, snoeischaar.

13 juni Vaderdag | Tuincentrum GoessensU kunt dit geschenk na bestelling komen afhalen op de gewenste dag of wij brengen uw geschenk op Vaderdag gratis aan huis. Neem voor meer info contact met ons op. Ook voor andere cadeaus kunt u bij tuincentrum Goessens uw hart ophalen.

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een regenton, een automatische sproeier of ander bewateringssysteem, een stevige ladder, waterdichte tuinlaarzen, kniebeschermers, een kruiwagen, een riem met lussen en zakken voor zijn tuingereedschap, een woelvork of nieuwe spade. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Gereedschap


 

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons tuincentrum in Erpe-Mere bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes, verzameldozen voor zaden, hangers en liggers voor gereedschap aan de muur... Keuze te over.

Voor de waterman

Houdt vader van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een 13 juni Vaderdag | Tuincentrum Goessensvogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Voor de luiaard

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, een riante zitzak of een hangmat. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Met een grote buitenlamp of een uitgekiend verlichtingssysteem kan hij ’s avonds nog buiten een krant, tijdschrift of boek lezen of een sudoku oplossen.

Voor de dierenliefhebber

We tipten al vissen voor in de vijver of een vogeldrink- en badderschaal, maar ons assortimenten dierenbenodigdheden biedt nog veel meer. Voor huis- en tuindieren! Is hij gek op zijn hond? Geef hem dan een hondenhok of -mand, een nieuwe riem of een flink hondenbot cadeau. Houdt hij enorm van vogels in de tuin? Denk dan ook eens aan een nestkast, een mooie voederschaal of -silo of een bessenstruik. Hij kan vlinders en bijen lokken met (speciale zadenmengsels voor) bij- en vlindervriendelijke planten of een kant-en-klaar insectenhotel. Ook hebben we speciale onderkomens voor vleermuizen, padden en egels en zelfs voer- en woonhuisjes voor eekhoorns.

Het hele team van tuincentrum Goessens wenst u een heel fijne Vaderdag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: