• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Cosy tuintje: maak zelf een zithoek van pallets

Cosy tuintje: maak zelf een zithoek van pallets

Het hoeft echt geen bak geld te kosten om van uw tuin een heerlijke loungeplek te maken. Met een paar pallets en de comfortabele pallet- en sierkussens van tuincentrum Goessens maakt u binnen no-time uw ultieme relaxplek. In deze stressvolle coronatijden is het erg fijn om uw gedachten te kunnen verzetten en de mouwen eens goed uit de handen te steken. Ga van start met een tof palletbank do it yourself project. Dat wordt heerlijk genieten!

Lekkere loungeplek

Heeft u ook zo’n hoekje in de voor-of achtertuin waar u het liefste zit? Maak dit fijne plekje extra knus door eens creatief met pallets aan de slag te gaan. Veel bedrijven krijgen hun koopwaar aangeleverd op pallets. Door een belletje te plegen naar een paar bedrijven is de kans groot dat u zonder problemen een aantal van deze pallets Palletkussens kopen | Tuincentrum Goessensop mag halen. Hoeveel u er nodig heeft, hangt compleet af van uw wensen. U kunt uw loungehoek immers zo groot maken als u zelf wilt. Voor de zitting stapelt u bijvoorbeeld twee pallets op elkaar en voor de rugleuning gebruikt u één pallet. U kunt dit zitje echter altijd uitbreiden. De meest standaardmaat voor pallets en dus ook voor palletkussens is 120x80 centimeter.

Voor elke tuin een zithoek: voor welke stijl gaat u?

Pallets zijn stoer en robuust, maar passen ook in een moderne of romantische tuin. U kunt ze immers zo stylen en decoreren als u dat wilt. Voor de meest lange levensduur is het slim om de pallets met een beits te behandelen. Kies voor een kleurtje als u uw nieuwe zitje perfect wil laten aansluiten bij de rest van de tuin. Ga voor Ibiza vibes, een bohemian gevoel of een botanische look. Niks is te gek! Voor extra stevigheid schroeft u de pallets aan elkaar vast met een dikke schroef. Wilt u de pallets makkelijk kunnen verplaatsen? Vier meubelwielen maken de bank flexibel!

Palletkussens om te kussen

MPalletkussens kopen | Tuincentrum Goessenset de palletkussens van Unique Living maakt u van de pallets vervolgens een heerlijk zitje. We hebben kussens in allerlei verschillende kleuren, dus u vindt altijd wel een tint die past bij uw smaak en de tuin. Unique Living heeft kussens in kleuren die als trendy kunnen worden gezien, maar die eigenlijk enorm tijdloos zijn: van lichtgrijs tot olijfgroen. Het hoogwaardige katoen zorgt er daarnaast voor dat u lang van de kussens en dus uw zithoek kunt genieten. Alle kussens van Unique Living hebben aan de voorkant een handvat. Dit is niet alleen erg decoratief, het is ook handig wanneer u de kussens wilt verplaatsen of opbergen.

Maak uw zithoek compleet

Om uw zitje compleet te maken, kunt u bij tuincentrum Goessens ook terecht voor een aantal leuke sierkussens. U bent straks niet meer uit uw tuinset weg te krijgen. Ook een parasol of een trendy tuinkleed maken het zithoekje extra gezellig. En als u toch zo creatief bezig bent, kunt u misschien ook een toffe salontafel van de overgebleven pallets maken.

Een palletbank maken: kom langs bij tuincentrum Goessens

Maak van uw tuin een gezellige boel door aan de gang te gaan met het maken van een palletbank. Dat is niet alleen leuk voor u en uw tuin, maar ook voor uw portemonnee! Kom langs bij tuincentrum Goessens voor de mooie palletkussens en decoratie. Ook voor beplantinggrondproducten en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers voorzien u graag van allerhande tips & tricks voor een tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. Zien we u snel in Aaigem, Erpe-Mere?

Kijk ook eens naar de volgende berichten: