• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Onze vaderdag tips!

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij Tuincentrum Goessens geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in Erpe-Mere en doe inspiratie op. Check onze openingstijden op de contactpagina.

Voor de handige vaders

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden zijn en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Bij Tuincentrum Goessens vindt u onder andere handige handscheppen, een goede grasmaaier, een scheppende schop of een snoeiende schaar van merken als Gardena en Wolf Garten Tools. Geef een tegoedbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. De mooiste momenten beleeft u samen.

Voor de kwekers

Voor de vaders die het leuk vinden om zelf eten te verbouwen of het liefst een appeltaart eten met zelfgekweekte appels, hebben wij volop leuke ideeën. Tuincentrum Goessens is uw specialist op het gebied van groen. Wat dacht u van een fruitboom waarin uw vaders lievelingsfruit groeit? Wij hebben verschillende soorten hard fruit, dit zijn fruitsoorten met een klokhuis, zoals appels en peren. Of gaat u liever voor zacht fruit, zoals frambozen, aardbeien, blauwe bessen of bramen? Naast fruit hebben wij natuurlijk ook groenteplanten of kruidenplanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie peperplant voor de vaders die gek zijn op pittig eten, of een tomatenplant voor de liefhebbers van verse tomatensoep. Wees creatief! 

 

Voor de relaxte vaders

Voor de vaders die graag buiten zijn en hun tijd graag besteden aan het lezen van een boek, wat puzzelen of luisteren naar hun favoriete muziek, bieden wij ook geschikte cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan goede en comfortabele kussens voor buiten of een prachtige parasol die verkoeling biedt op de warmere dagen. Voor de binnenblijvers hebben we ook geurkaarsen en geurstokjes. Want zeg nu eerlijk, ook vaders houden van ontspanning en lekkere geuren in huis.

Voor de dierenliefhebbers

Voor de vaders die het leuk vinden om wat kleine dierenvrienden in de tuin te hebben, is het leuk om wat extra leven in de brouwerij te brengen. Dat is zo gepiept met onze selectie aan dierproducten. Bij ons vindt u:

  • vogelhuisjes,
  • drinkschalen,
  • vleermuishuisjes,
  • voederplateaus,
  • vogelvoer,
  • pindakaashouders,
  • insectenhotels.

Vaderdagcadeaus bij Tuincentrum Goessens

Bij Tuincentrum Goessens hebben we voor ieder wat wils. De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Erpe-Mere voor mooie tuinplanten, vaste planten, klimplanten, palmbomen, olijfbomen, kamerplanten en nog veel meer. Ook voor tuinmeubelen of leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom. We helpen u graag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten: