• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Plantenwinkel Ninove

Zoekt u een plantenwinkel in Ninove? Dan is Tuincentrum Goessens de perfecte plek voor u! Ons tuincentrum ligt op slechts 10 km van het centrum van Ninove. Bij ons vindt u een breed scala aan mooie tuinplanten, kamerplanten en bloemen voor op uw balkon, dakterras of in uw tuin. Of u nu inspiratie zoekt voor uw tuininrichting of deskundig advies nodig hebt over tuinonderhoud, onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Ons doel is om u alles te bieden wat u nodig hebt om van uw tuin een prachtige omgeving te maken. We hebben een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen en bieden een uitstekende service om u te helpen de juiste keuzes te maken.

Assortiment

Bij Tuincentrum Goessens, gelegen nabij Ninove, treft u een breed scala aan tuinartikelen aan. Ons assortiment is zeer divers, waardoor u bij ons altijd slaagt, ongeacht of u op zoek bent naar fraaie binnen- of buiten planten, kleurrijke bloemen, robuuste bomen en struiken of woonaccessoires.

De planten die wij verkopen zijn van topkwaliteit. Zo bieden wij een ruim aanbod aan eenjarige planten, die uw tuin kleur en levendigheid geven, evenals prachtige vaste planten die jaar na jaar terugkomen. Naast planten vindt u bij ons ook prachtige bloemen. Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door jou gegeven prijsindicatie.

Service

Bij Tuincentrum Goessens hechten we veel waarde aan onze klanten en bieden we een uitgebreide service om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Onze professionals hebben veel kennis van zaken en zijn altijd bereid om u te adviseren over alles wat met tuinieren te maken heeft.

Locatie en openingstijden

Onze plantenwinkel gevestigd in het prachtige Erpe-Mere ligt op slechts 15 minuten rijden van Ninove. We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 9:00 tot 16:00 uur. Op maandag zijn we helaas gesloten. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op de vestigingspagina van Goessens.

Bezoek ons plantenwinkel vanuit Ninove

Wilt u alles vinden wat u nodig hebt voor uw tuin? Bezoek dan Tuincentrum Goessens. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en ons assortiment is breed en van hoge kwaliteit. Kom langs en ontdek zelf wat wij voor uw tuin kunnen betekenen!