• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Potgrond kopen Dendermonde

Is uw tuin in Dendermonde aan een flinke opknapbeurt toe? Dan kunt u het beste beginnen met het kopen van mooie planten en potgrond. Bij Tuincentrum Goessens heeft u ruime keuze uit ons plantenassortiment. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring en kwaliteit.

Onze potgrond is ALTIJD SCHERP GEPRIJSD! 

Planten en potgrond kopen

Wij bieden verschillende soorten kamer- en tuinplanten. Als u deze in een pot of plantenbank wilt planten heeft u natuurlijk wel grondstoffen nodig. Wij bieden u de beste potgronden, zodat u zeker weet dat al uw planten prachtig zullen gaan bloeien in uw tuin in Dendermonde. Ook kunt u bij ons tuingereedschap kopen, zodat u uw planten goed kunt onderhouden. Het is van belang dat u uw planten snoeit. Hoeveel en hoe vaak hangt af van de plant.

Tuincentrum nabij Dendermonde

Bij ons kunt u alles kopen wat u nodig heeft om uw tuin op te knappen, zoals potgrond en planten. Wij geven u graag advies over het onderhouden en snoeien van de planten bij aanschaf in ons tuincentrum in Dendermonde. Heeft u vragen over het onderhoud van planten? Neem dan gerust contact met ons op.