• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentrum Aaigem

Tuincentrum Aaigem

Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Aaigem? Laat Tuincentrum Goessens, gelegen in het schilderachtige Erpe-Mere, uw eerste keuze zijn. Ons centrum is gemakkelijk bereikbaar, slechts 16 minuten rijden vanuit het centrum van Aaigem, en biedt volop parkeergelegenheid voor een zorgeloos bezoek.

Groene wensen

Bij Tuincentrum Goessens zetten we ons in om al uw groene wensen te vervullen. Of u nu een ervaren tuinliefhebber bent of net uw groene vingers ontdekt, ons brede assortiment, gecombineerd met de expertise van ons personeel en onze ongeëvenaarde service, belooft een plezierige winkelervaring.

Breed assortiment

Onze collectie omvat een diversiteit aan producten, van betoverende bloemen en planten, geselecteerd door onze deskundige tuinexperts, tot aan sfeervolle tuinplanten en essentieel tuingereedschap. Of uw interesse nu uitgaat naar het verfraaien van uw tuin of interieur, bij Tuincentrum Goessens vindt u alles wat u nodig heeft.

Deskundig advies

Ons deskundige en gepassioneerde personeel staat altijd klaar om u van advies te voorzien en te inspireren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste planten voor uw tuin, tips, of suggesties voor het transformeren van uw buitenruimte, wij bieden een luisterend oor, glimlach, en rijke kennis om u te ondersteunen.

Kom langs!

Wacht niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan tuincentrum Goessens in de omgeving van Aaigem. Ontdek zelf de gastvrije sfeer, het uitgebreide assortiment, en de uitzonderlijke klantenservice die wij bieden. Kom langs en laat u inspireren door de pracht van onze groene oase. 

Neem gerust contact op via 09 369 18 39. Ook kunt u ons bereiken via e-mail op [email protected] voor al uw vragen of speciale verzoeken. Wij kijken ernaar uit om u verder te helpen!

Routebeschrijving vanaf Aaigem