• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuincentrum Oosterzele

Tuincentrum Oosterzele

Tuincentrum Goessens ligt op slechts 15 minuten rijden van Oosterzele. Wij bieden een uitgebreide collectie van alles wat je nodig hebt voor tuinieren en meer. Ontdek ons brede assortiment aan planten, bomen, struiken, tuingereedschap, bloempotten, zaden, meststoffen en veel meer.

Divers assortiment voor iedere tuinliefhebber

Bij tuincentrum Goessens geloven we in de unieke schoonheid van elke tuin. Daarom bieden we een gevarieerde selectie van planten, bomen en struiken, naast een uitgebreid assortiment aan tuingereedschap, bloempotten, zaden en meststoffen. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Expert advies

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Of je nu de perfecte planten voor jouw tuin zoekt, tips nodig hebt voor tuinonderhoud of hulp wilt bij het ontwerpen van je landschap, wij helpen je graag bij elke stap naar de tuin van je dromen.

Kwaliteitsproducten voor tuin en terras

In tuincentrum Goessens vind je uitsluitend producten van topkwaliteit. Van duurzaam tuingereedschap tot voedzame meststoffen, wij hebben alles in huis om je tuin gezond en bloeiend te houden. Ook voor tuindecoratie en terras-accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Inspiratie en innovatie tuinieren

Tuincentrum Goessens is meer dan een plek voor tuinbenodigdheden; het is een inspiratiebron voor elke tuinliefhebber. Met onze steeds vernieuwende presentaties en innovatieve tuinoplossingen inspireren we je met de nieuwste trends en persoonlijke stijlen. Gelegen op 15 minuten rijden van Oosterzele, nodigen we je uit om langs te komen en de ideale items voor je tuin te ontdekken bij tuincentrum Goessens.

Routebeschrijving vanaf Oosterzele