• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Waterplanten Ninove

Heeft u een vijver in uw achtertuin in Ninove? Dan kunnen waterplanten natuurlijk niet ontbreken. Sinds 2009 heeft Tuincentrum Goessens een vijverafdeling aan haar assortiment toegevoegd. Wij zijn een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar garant staat voor ervaring en kwaliteit.

Waterplanten en meer

Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw vijver in uw tuin in Ninove. Het begint bij de vijveraanleg. Het is van belang dat u een plekje in uw tuin kiest waar niet te veel zon op schijnt. Teveel zon betekent warm water en daardoor ontstaat algengroei en vissensterfte. Om het vijverwater in beweging te houden is het van belang dat er pompen geplaatst worden. En om uw vijver helemaal af te maken, bieden wij ook waterplanten, vissen, ornamenten en verlichting. De waterplanten zorgen voor voldoende zuurstof in en zuivering van het vijverwater.

      

Vijverafdeling nabij Ninove

Voor zuiver water kunt u waterplanten aanschaffen op de vijverafdeling van ons tuincentrum nabij Ninove. Wij geven u graag advies over het onderhoud van uw vijver. Neem voor meer informatie contact met ons op.