• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Mieren en wespen

Beesten horen in de tuin, zij dragen bij aan het natuurlijk evenwicht. Zo ruimen wespen en mieren veel andere insecten op maar als het er teveel worden en ze overlast gaan geven dan moet u ingrijpen. Insecten zijn voor veel mensen geen plezier, maar insecten dragen aan bij het natuurlijk evenwicht van de natuur. Heeft u last van een mieren- of wespenplaag in uw tuin in Erpe-Mere? Kom dan naar tuincentrum Goessens en ontdek de juiste insectenbestrijdingsmiddelen om dit probleem op een veilige manier te lijf te gaan. 

Plagen in de tuin


 

Ontdek het aanbod bestrijdingsmiddelen tegen mieren

Mieren zijn niet schadelijk maar ze kunnen wel het terras ondergraven of gaan bij u thuis op zoek naar lekkere happen. Wij raden u aan de mieren met biologische bestrijdingsmiddelen te lijf te gaan zodat insecteneters zoals vogels, egels en mollen niet vergiftigd worden. Wilt u de mieren binnenshuis bestrijden dan zijn de zogenaamde lokdoosjes ideaal. De mieren nemen de poeder mee naar hun nest en u ziet ze niet meer terug.

Ontdek het aanbod bestrijdingsmiddelen tegen wespen

Wespen kunnen kwaad worden dus voorzichtigheid is geboden bij de bestrijding van deze beestjes. In sommige gemeentes kunt u de afdelling ongediertebestrijding bellen, tegen een gereduceerd bedrag en in sommige gemeentes zelfs gratis, wordt het wespennest verwijderd. Er zijn ook spuitbussen verkijgbaar die zeer effectief zijn.

Ontdek het aanbod bestrijdingsmiddelen tegen wespen

Hoe herkent u een wespennest?

Uiteraard willen we voorkomen dat u een wespennest in de tuin krijgt. U herkent een wespennest aan een ronde vorm en grijsachtige kleur. Verder herkent u het nest aan een papierachtig materiaal. De koningin legt de eitjes en ''haar werkers'' verzamelen al het voedsel voor de larven. Pas wel op: de werkers beschermen het nest en worden agressief als iets of iemand te dichtbij komt.

Kom voor alle bestrijdingsmiddelen naar tuincentrum Goessens

Wilt u zo snel mogelijk een oplossing voor uw plaag van mieren of wespen? Kom dan naar ons tuincentrum en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag de juiste bestrijding uit te zoeken. 


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plagen in de tuin