• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Hoe kleed ik mijn tuin gezellig aan? 3 Tips!

Hoe kleed ik mijn tuin gezellig aan? 3 Tips!

Zoals u weet bent u bij tuincentrum Goessens aan het juiste adres voor allerlei leuke decoratie, zowel voor binnen als voor buiten. Het is immers belangrijk om zoveel mogelijk van uw thuisomgeving te genieten. De living gezellig en warm aankleden doen de meeste mensen al. Zo hebben we fantastische decoratie van onder andere Mica Decorations en Riverdale. Uw buitenplek is misschien wel een ondergeschoven kindje. Vergeet daarom niet om uw loungeplek en terras ook zo sfeervol mogelijk in te richten met de sfeerartikelen voor buiten van tuincentrum Goessens. Hoe? We geven graag een aantal tips! Kom langs en ontdek ons assortiment.

Tip 1: een comfortabele zit

Hoe sfeervoller en comfortabeler uw zitplek, hoe vaker u er tijd door wilt brengen. De zomer is voorbij voordat u er erg in heeft en dus is het goed om optimaal van uw buitenplek te genieten. Heeft u een gezellige loungeset, een mooie bistroset of een fijne eetplek? Til uw tuinmeubelen naar een nóg fijner niveau met een aantal Tuindecoratie kopen | Tuincentrum Goessenstuinaccessoires. Net als binnen is een tuinbank of tuinstoel met een kussen veel uitnodigender. We hebben zelfs palletkussens in huis om zelf een gezellig zitplekje te creëren. Om het plaatje compleet te maken is een leuk tuinkleed of warm plaid een perfecte toevoeging.

Kies voor een palletbankTip 2: lichtpuntjes in de tuin

Wanneer u de tuin leuk aan heeft gekleed, is het wel zo leuk als u er ook in de avond van kunt genieten. Zorg dus voor een aantal fijne lichtpuntjes. Denk hierbij aan vaste tuinverlichting, maar ook aan toffe tuinlantaarns, fakkels of solarverlichting. Het leuke aan een vuurtje is dat het knisperend geluid en de geur direct een extra dimensie aan uw buitenplek geven. Vrienden, familie en buren zullen graag langskomen om lekker lang van uw fijne tuin te komen genieten. Komen die warme plaids ook goed van pas!

Tip 3: de beste bloembakken

Uiteraard moeten we het even hebben over planten. Een tuin zonder planten is immers geen tuin te noemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van bloembakken waarmee u ook meteen uw terras opleukt. Kies voor bakken in verschillende maten en kleuren voor een speels effect. We verkopen bloempotten van merken als:Tuindecoratie kopen | Tuincentrum Goessens

  • Capi Europe
  • elho
  • Ecopots
  • Mica Decorations

Zet een paar kleine potten op tafel en wat grotere varianten naast de zithoek. Zo maakt u van uw buitenplekje een sfeervolle urban jungle. Iedereen weet immers dat groen gelukkig maakt en gezond is. Geef ze dus een mooi thuis!

Bloembakken kopenKOM LANGS BIJ TUINCENTRUM GOESSENS

Maak van uw tuin een gezellige boel door deze aan te kleden met de leukste decoratie. Kom langs bij tuincentrum Goessens voor de mooie sfeerartikelen. Ook voor beplantinggrondproducten en gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers voorzien u graag van allerhande tips & tricks voor een tuin waar u heerlijk kunt ontspannen. Zien we u snel in Aaigem, Erpe-Mere?

Kijk ook eens naar de volgende berichten: