• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Plantenkwekerij Oost-Vlaanderen

Welkom bij Tuincentrum Goessens - dé plantenkwekerij in omgeving Oost-Vlaanderen! Ben je op zoek naar hoogwaardige planten voor jouw tuin of binnenruimte? Zoek je een betrouwbare partner voor advies over tuinieren en kweken? Dan ben je bij Tuincentrum Goessens aan het juiste adres! Wij zijn de meest toonaangevende plantenkwekerij in omgeving Oost-Vlaanderen en bieden je een breed scala aan kwaliteitsproducten en deskundig advies.

Ons assortiment

Ons ruime assortiment bestaat uit een breed scala aan planten en bloemen, zowel voor binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar mooie kamerplanten, kleurrijke bloemen voor jouw tuin of tuinplanten voor jouw erf, bij ons vind je het allemaal. Daarnaast produceren wij een groot gedeelte van onze bloeiende kamerplanten en tuinplanten in onze eigen kwekerij. 

Onze kwaliteit

Bij Tuincentrum Goessens hebben we een grote passie voor het kweken van planten en bloemen van topkwaliteit. We besteden veel aandacht aan elk aspect van het kweekproces om ervoor te zorgen dat onze planten gezond, sterk en volledig ontwikkeld zijn wanneer we ze in ons tuincentrum aanbieden. Op deze manier kunnen we je producten van de beste kwaliteit bieden tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Onze service

Bij Tuincentrum Goessens vinden we het belangrijk om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Onze medewerkers zijn erg deskundig en vriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw tuin of binnenruimte. Ze geven je graag advies over de juiste planten, de beste meststoffen en de beste tuinbenodigdheden voor jouw situatie. 

Tuincentrum Goessens is gevestigd in de regio Oost-Vlaanderen en is gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van de provincie. Wij nodigen je van harte uit om onze plantenkwekerij te bezoeken. Kom langs en ervaar zelf onze passie voor tuinieren en kweken. Je zult versteld staan van ons uitgebreide assortiment en onze deskundige service. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Tuincentrum Goessens - dé plantenkwekerij in omgeving Oost-Vlaanderen!