• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Mandwerk

Geef uw huis en tuin een trendy look met een rotan, rieten of zeegras mand! In zo'n hippe mand voelt uw kamer- of tuinplant zich meer dan thuis. Hij straalt immers meer dan tevoeren! Mandwerk is al jaren populair onder de bloembakken voor binnen en buiten. Het geeft een natuurlijke en speelse look aan uw tuin of living en past bij iedere smaak. Het materiaal is immers perfect te combineren met andere materialen en kleuren. Tuincentrum Goessens heeft een ruim assortiment aan manden in allerlei kleuren en maten, onder andere van het welbekende Mica Decorations. Kom langs en bekijk ons aanbod in Erpe-Mere!

Bezoek ons tuincentrumMaterialen mandwerk 

Geef uw plantjes het mooiste podium door ze te laten shinen in een fijne mand. Het is immers dé trend op het gebied van bloembakken. Producten die op een bijzondere manier zijn gemaakt en waarvan de materiaalsoort direct zichtbaar is, zijn uitermate populair. Het geeft een soort elegantie, terwijl het daarnaast juist bijzonder nonchalant oog. Het beste van beide werelden! Manden kan gemaakt worden van verschillende soorten materialen. Wij hebben de populairste materialen voor u op een rijtje gezet, zodat u weet wat u in ons tuincentrum kunt verwachten:

  • Wilgentenen
  • Salim 
  • Zeegras
  • Riet
  • Jute
  • Rotan

Rotan manden kopen | Tuincentrum GoessensVrijwel altijd zijn de manden in ons assortiment gevoerd met plastic, aangezien dit het makkelijker maakt om de manden te gebruiken als bloembakken. Ook manden zonder voering kunnen als bloembak worden gebruikt. Let er dan wel op dat u de plant eerst in een andere pot zet voordat u deze een plek in een mand geeft. Wist u dat salim en zeegras ook versterkt kunnen worden door een metalen frame en zo gebruikt wordt als woonmeubel? Zo kunt u op meerdere manieren het prachtige mandwerk in uw huis terug laten komen. Kom langs op onze afdeling bloembakken en bekijk de verschillende manden. In ons assortiment vindt u onder andere kleine en grote manden, maar ook manden in verschillende kleuren. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Dan kunt u gerust met wat verf aan de slag gaan en uw rieten manden een andere kleur geven. 

Tip: door andere producten met een natuurlijke uitstraling in uw tuin of interieur te verwerken, zorgt u direct voor een knusse eenheid. Denk bijvoorbeeld aan linnen textielwerk, houten meubels of droogbloemen en pampasgrassen.

Rieten manden kopen in verschillende vormen

Rotan manden kopen | Tuincentrum GoessensRieten manden zijn er in allerlei soorten en maten. Van vierkante tot ronde rieten manden; qua vorm is er genoeg te kiezen. Ook verkopen we mandwerk in verschillende hoogtes. Combineer een aantal van deze verschillende manden voor een speels en dynamisch geheel. Bohemian, Scandinavisch, landelijk of romantisch? Welke stijl u ook het mooist vindt, u vindt bij ons altijd de perfecte bloempot. Naast de 'standaard' rieten manden ziet u in ons assortiment verschillende hangmanden. Deze manden met hengsel of manden om op te hangen zijn perfect voor hangplanten. Heeft u uw oog laten vallen op een rieten mand uit ons assortiment? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze afdeling kamerplanten of misschien vindt u wel een passende kuipplant voor in deze mand! Onze medewerkers helpen u graag met een compleet plaatje te laten vertrekken.

Tip: manden zijn erg multifunctioneel. Zo zijn ze ook ideaal om spullen in op te bergen: van tijdschriften tot sjaals en van wc-rollen tot speelgoed. 

Rieten manden kopen bij tuincentrum Goessens

Wilt u meer weten over het aanbod rieten, rotan of zeegras manden bij tuincentrum Goessens of heeft u advies nodig? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Erpe-Mere of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken