• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Mandwerk

Mandwerk is al jaren populair onder de bloembakken voor binnen én buiten. Het geeft een natuurlijke en speelse look aan uw tuin of huiskamer en past bij iedere soort inrichting. Tuincentrum Goessens heeft een ruim assortiment aan manden in allerlei kleuren en maten. Kom langs en bekijk ons aanbod in Erpe-Mere. 

Materialen mandwerk 

Mandwerk kan gemaakt worden van verschillende soorten materialen. Wij hebben de populairste materialen voor u op een rijtje gezet, zodat u weet wat u kunt verwachten bij ons tuincentrum:

  • Wilgentenen
  • Salim 
  • Zeegras

Vrijwel altijd zijn de manden in ons assortiment gevoerd met plastic, aangezien dit het makkelijker maakt om de manden te gebruiken als bloembakken. Wist u dat salim en zeegras ook versterkt kan worden door een metalen frame en zo gebruikt wordt als woonmeubel? Zo kunt u op meerdere manieren het prachtige mandwerk in huis brengen. Kom langs op onze afdeling bloembakken en bekijk de verschillende manden. In ons assortiment vindt u onder andere kleine en grote manden, maar ook manden in verschillende kleuren. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Dan kunt u gerust met wat verf aan de slag gaan en uw rieten manden een andere kleur geven. 

Rieten mandwerk kopen in verschillende vormen

Rieten manden worden niet alleen verkocht in de vorm van een reguliere bloembak, ook kunt u ronde rieten manden kopen. Naast ronde rieten manden ziet u in ons assortiment verschillende hangmanden. Deze manden met hengsel of manden om op te hangen zijn perfect voor hangplanten. Heeft u uw oog laten vallen op een rieten mand uit ons assortiment? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze afdeling kamerplanten of misschien vindt u wel een passende kuipplant voor in deze mand! Bij Tuincentrum Goessens vindt u naast rieten manden ook planten die hiervoor geschikt zijn. 

mand-kopen-erpe-mere

Rieten manden kopen bij Tuincentrum Goessens

Wilt u meer weten over het aanbod rieten manden bij Tuincentrum Goessens, of heeft u advies nodig? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Erpe-Mere of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken