• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Glas

Glas is uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook kamerplanten die weinig grond nodig hebben zoals een Orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrend. Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas verkrijgbaar in ons tuincentrum. Het luxe glas is helder, voor de wat robuustere uitvoering komen we vaak in het gerecyclede enigszins groen glaswerk terecht. Wij vertellen u vandaag wat meer over:

  • Glazen vazen
  • Kamerplanten
  • Gerecycleerd glas

Glazen vaas kopen

Er zijn ontzettend veel diverse vormen, kleuren en uitvoeringen glazen bloempotten verkrijgbaar, dat er altijd wel iets bij uw smaak en interieur past. Bloemen en kamerplanten maken een huis kleurrijk en sfeervol. Een mooie bos bloemen is een echt cadeautje! Kies bijvoorbeeld voor een boeket of maak een prachtige compilatie bloemen. Ga voor felle kleuren en schik ze in verschillende vaasjes. Heeft u niet zo veel vazen in huis? Vraag ze voor uw verjaardag, leen ze van de buren of gebruik lege flessen en glaasjes als alternatief! Wees creatief.

Een glazen bloempot is altijd hip

Glas is wat ze noemen: een echt tijdloos item. Van klassiek tot modern, van industrieel tot landelijk: er is altijd wel iets te vinden voor uw smaak of interieur. Of het nu een strakke accubak is, een grote drijfschaal of een mooi gevormde glazen vaas. Van plantenschaal tot windlicht of kaarsenstandaard: het zit allemaal in ons assortiment bij tuincentrum Goessens in Erpe Mere. Het is een prachtig en veelzijdig materiaal en een aanvulling in ieder interieur!

Een glazen bloempot is altijd hip

Trend alert: recycled glas

Een nieuwe trend in de glaswereld is het zogeheten recycle glas. Dit glas is wat ruwer van structuur maar geeft tegelijkertijd een eigentijdse sfeer. Naast de visuele eigenschappen is dit natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Dit glas heeft dus een extra waarde! Dus woont u in de omgeving van Gent, Merelbeke, Aalst, Wetteren, Oost Vlaanderen en Erpe Mere? Kom dan langs het gezelligste tuincentrum van België en bekijk ons aanbod bloempotten van glas. Ook bloempotten van keramiek, kunststof, mandwerk en zink zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs! Heeft u liever een bloempot van zink, keramiek, kunststof of mandwerk? Ook dat is natuurlijk allemaal te vinden bij ons gezellige tuincentrum. 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken