• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Boeketten

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie.

*Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio. 

Voor ieder seizoen een passend boeket

U kunt bij tuincentrum Goessens langskomen voor veel verschillende soorten boeketten met de verste en mooiste bloemen van het seizoen. In onze bloemenwinkel vindt u de allernieuwste trends, zodat u altijd een origineel en hip boeket kan vinden. Een enorm populair boeket is het zogeheten veldboeket. Een veldboeket is een boeket met een wat wildere uitstraling. 

Trouwboeket voor jullie speciale dag

Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook het mooiste bruidsboeket. U kunt dit laten samenstellen in de omgeving van Aalst, Zottegem en Gent? Dan bent u bij onze bloemist aan het juiste adres. Onder het genot van een kop koffie of thee zal onze bloembindster jullie wensen met u doorspreken. Zei zal u graag advies en creatieve ideeën aandragen voor uw boeket bloemen. Het is een bijzondere dag en alles moet natuurlijk perfect zijn, dat is iets wat onze bloembind(st)ers heel goed begrijpen! Om die reden vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben voordat wij aan de slag gaan. Wat zijn uw favoriete kleuren, heeft u lievelingsbloemen, welke kleur is uw bruidsjurk? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Nadat uw wensen en eisen duidelijk zijn gaan wij voor u aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket. 

Top 5 populaire boeket bloemen

Bloemen vormen de basis voor elk boeket in ons tuincentrum. Onze bloembindsters gaan vervolgens kijken naar uw smaak en of u het boeket cadeau wilt geven of er zelf van zal genieten. In ons tuincentrum merken we dat de volgende 5 bloemen het meest voorkomen in de boeketten:

  1. Rozen
  2. Gerbera's
  3. Lelie's
  4. Lisianthus
  5. Tulpen

Rouwboeket voor het laatste afscheid

Ook in de moeilijkere tijden zal ons tuincentrum voor u klaar staan. Onze rouwboeketten worden gemaakt voor onze top bloemisten. Ook voor condoleanceboeketten, rouwarrangementen en rouwkransen kunt u bij ons terecht. Specifieke wensen zoals een rouwlint? Neem contact op en wij helpen u graag.


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel