• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Rouwarrangementen

Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Maak een afspraak of kom langs dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. Tuincentrum Goessens steunt u graag in deze moeilijke periode met een boeket die bij het afscheid past. Bij Tuincentrum Goessens kunt u terecht voor de volgende rouwboeketten:

  • Rouwboeket voor op of bij de kist
  • Bloemen voor het graf
  • Bloemen voor de nabestaande

 

Rouwboeket voor op of bij de kist

Een afscheid is al zwaar genoeg en wij van Tuincentrum Goessens snappen dat als geen ander. Om het afscheid waardig en met liefde te laten verlopen, is een rouwboeket voor op of bij de kist passend. De rouwboeketten in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en worden met zorg en liefde samengesteld. De bloemisten in ons tuincentrum hebben ervaring met een rouwboeket voor op of bij de kist en vinden uw wensen ontzettend belangrijk. Kistbedekking met bloemen is een mooi laatste afscheid om de woorden die je niet kunt vinden, wel te kunnen zeggen met bloemen. Een rouwboeket kan desgewenst met bijpassend lint met tekst gemaakt worden. Onze bloemisten nemen samen met u de tijd om de passende bloemen te vinden om uw emoties zo goed mogelijk uit te kunnen drukken. 

rouwarrangement-kopen-goessens

Bloemen voor het graf

Bloemen voor het graf zijn een belangrijk onderdeel van het afscheid nemen van een dierbare. Naast kistbedekking of bloemen voor naast de kist zijn bloemen voor het graf ook erg van belang. Wellicht is het een bijzondere dag voor u en de overledene, zoals een trouwdatum of ander jubileum. Het kan in sommige gevallen een soort van troost bieden om bloemen bij het graf van de overledene te leggen om deze te herdenken op speciale dagen. Wij maken graag met u een persoonlijk boeket voor het graf om de herdenking zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Bloemen voor de nabestaande

Is de begrafenis al geweest, maar wilt u de nabestaande van de overledene een hart onder de riem steken? Dan zijn bloemen voor de nabestaande erg gepast. Ook bij dit boeket gaat het soms om een emotioneel gebaar omdat u de juiste woorden niet kunt vinden. Aan de nabestaande geeft een boeket vaak een gevoel van steun, wat zij in deze periode hard nodig hebben. Samen met onze bloemisten kunt u een persoonlijk boeket voor de nabestaande samenstellen in ons tuincentrum.

Meer weten over rouwarrangementen bij Tuincentrum Goessens

In overleg met u zijn onze bloemisten in staat om allerlei soorten rouwboeketten op te stellen. Heeft u dus andere wensen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de bloemisten in ons tuincentrum. Tijdens deze moeilijke periode staan wij graag voor u klaar met de meest waardevolle rouwarrangementen. 
 

Neem contact op over onze rouwarrangementen
 

Naast rouwarrangementen kunt u ook bij ons terecht voor overige bloemen in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een boeket voor iemand die veel voor u betekent? Ook dan kunt u bij Tuincentrum Goessens terecht. Bent u dus op zoek naar een bloemist nabij Zottegem? Kom langs en bekijk onze bloemenwinkel!

 


Tuincentrum Goessens in Aaigem, Erpe-Mere

Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel