• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemist Zottegem

Op zoek naar een bloemist in de omgeving van Zottegem? Kom dan naar Tuincentrum Goessens! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in snijbloemen, bloemstukken en bruidswerk. Ook voor speciale gelegenheden kunt u dus bij ons terecht. Naast bloemen verkopen wij diverse soorten planten.

Prachtige snijbloemen bij onze bloemist nabij ZottegemOnze bloemist nabij Zottegem

Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse snijbloemen. De bloemisten van ons tuincentrum nabij Zottegem maken hier met veel plezier de mooiste boeketten van. Er liggen altijd verse kant en klare boeketten voor u klaar, maar u kunt er ook voor kiezen om een boeket samen te laten stellen. Dit is vooral erg leuk om te doen wanneer u iemand wilt verrassen met een bijzonder cadeau. Vertel onze bloembinders uw wensen en zij combineren de mooiste kleuren met prachtig groen, geheel naar uw smaak. Koop ook meteen de juiste snijbloemvoeding, zodat uw bos bloemen zo lang mogelijk goed blijft. Snijd de stelen van uw bloemen bij thuiskomst ongeveer een centimeter schuin af en zet de bloemen in een vaas met een flinke laag water er in. Zorg er echter wel voor dat de bloemen of blaadjes niet in het water hangen, dit kan namelijk voor rotting zorgen. Zet een vaas bloemen nooit in de volle zon en ververs het water van uw bloemen iedere dag.

Onze bloemenwinkel in de buurt van Zottegem biedt ook arrangementen

Onze bloemist nabij Zottegem stelt prachtige bloemstukken samen Gezellig bloemschikken bij onze bloemist nabij Zottegemvoor iedere gelegenheid. Bekijk bijvoorbeeld eens onze:

Wij nemen graag de tijd om een passend rouwboeket voor u samen te stellen. Bel van te voren even om een afspraak te maken. Ook als u boeketten voor andere gelegenheden wilt laten samenstellen, is het handig om van te voren even te bellen. Zo kunt u even rustig met onze bloemist gaan zitten om alle verschillende mogelijkheden door te nemen.

Ook planten koopt u bij Tuincentrum Goessens

Tuincentrum Goessens in de omgeving van Zottegem verkoopt niet alleen prachtige snijbloemen, maar ook een breed assortiment planten. Kom langs in ons tuincentrum en vergelijk de diverse soorten vaste planten, eenjarige planten, kuipplanten, kruiden, rozen, klimplanten en bomen met elkaar. Naast tuinplanten verkopen we ook kamerplanten in verschillende maten. We hebben een eigen plantenkwekerij, waardoor we u kwaliteit kunnen bieden tegen een lage prijs.

Kom langs bij Tuincentrum Goessens nabij Zottegem en bezoek onze bloemist

In 2017 won ons tuincentrum een gouden award en wij zijn hier heel erg trots op. Tuincentrum Goessens biedt al 60 jaar lang kwaliteit en onze medewerkers werken met veel passie. Kom snel eens bij ons langs en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben!

Routebeschrijving naar uw bloemist in de buurt van Zottegem

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353