• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Gent

Bloemen kopen in de buurt van Gent? Het assortiment van de bloemenshop van Tuincentrum Goessens wordt elke dag aangevuld met verse snijbloemen. Onze bloemisten stellen graag prachtige boeketten voor u samen. Kies uit één van onze kant en klare boeketten of assortimenten of laat een persoonlijk boeket samenstellen.Prachtige bloemen bij Tuincentrum Goessens nabij Gent

Verse bloemen in de omgeving van Gent

Bij onze bloemenwinkel nabij Gent liggen iedere dag verse boeketten voor u klaar. Doordat we onze snijbloemen iedere dag vers binnenkrijgen, blijven de boeketten gegarandeerd lang mooi. Onze deskundige bloemisten doen erg hun best om prachtige boeketten voor u samen te stellen. U kunt er ook voor kiezen om deel uit te maken van dit proces en een persoonlijk boeket te laten samenstellen. Vertel ons uw wensen en kies de bloemen uit die in het boeket verwerkt gaan worden. Onze bloemisten zullen u voorzien van deskundig advies over de bloemen uit het assortiment van onze bloemenwinkel in de buurt van Gent en zij zullen ook een passende hoeveelheid groen zoeken. Het is belangrijk dat u de bloemen bij thuiskomst schuin afsnijdt en direct in het water zet. U kunt er eventueel ook een zakje plantenvoeding bij gooien. Onze boeketten zijn ook erg leuk om cadeau te doen!

Snijbloem assortimenten bij onze bloemist nabij Gent

Onze bloemisten stellen ook met veel passie allerlei assortimenten samen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Bruidsboeketten
  • Bloemstukken voor uw bruiloft
  • Rouwarrangementen
  • Valentijns boeketten
  • Bloemen voor Moederdag

Wanneer u een dierbare heeft verloren, heeft u natuurlijk genoeg aan uw Kom bloemen kopen in Genthoofd. Onze bloemisten nemen graag de tijd om even met u te gaan zitten om uw wensen door te spreken. Zij zullen vervolgens een prachtig bloemstuk samenstellen, geheel naar wens. Ook voor vrolijkere gelegenheden als een bruiloft, Valentijnsdag of Moederdag vindt u bij ons mooie bloemstukken en boeketten. Bel van te voren even om een afspraak te maken.

Laat uw bruiloft aankleden met de mooiste bloemen!

Tuincentrum Goessens verzorgt graag de aankleding van uw bruiloft. Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in bruidswerk, zoals bruidsboeketten, corsages, bloemstukken en haarstukken. Met de bloemen van onze bloemenwinkel in Gent maakt u iets bijzonders van uw trouwlocatie. Kom eens bij ons langs voor meer informatie!

Routebeschrijving naar uw bloemenwinkel in de buurt van Gent

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353