• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemenwinkel Gent

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in de omgeving van Gent? De bloemist van Tuincentrum Goessens krijgt iedere dag verse snijbloemen binnen. Onze deskundige medewerkers stellen graag prachtige boeketten voor u samen.

Prachtige boeketten bij onze bloemenwinkel nabij GentDe bloemenwinkel van Tuincentrum Goessens nabij Gent heeft een breed assortiment

Bij onze bloemwinkel in de omgeving van Gent worden iedere dag verse bloemen geleverd, waar onze bloemisten dan prachtige boeketten van samenstellen. Door de versheid van onze snijbloemen blijven onze boeketten gegarandeerd lang mooi. Er liggen kant en klare boeketten op u te wachten, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een boeket samen te stellen. Kies bloemen uit die u mooi vindt en onze bloemisten zoeken hier passend groen bij. Houd er altijd rekening mee dat ons bloemenassortiment is afgestemd op het seizoen. In de zomer gebruiken onze bloemisten bijvoorbeeld zonnebloemen, rozen en gladiolen en in de herfst chrysanten, septemberkruid en asters. Onze boeketten zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Zorg ervoor dat u bij thuiskomst de stelen van de bloemen schuin afsnijdt en meteen in het water zet. U kunt eventueel een zakje plantenvoeding toevoegen aan het water. Zo zorgt u ervoor dat uw bloemen het langst mooi blijven!

Onze bloemenshop nabij Gent biedt ook arrangementen

Onze bloemisten gebruiken verse snijbloemen om mooie arrangementen samen te stellen. Wij bieden bijvoorbeeld:Mooie boeketten bij de bloemenwinkel van Tuincentrum Goessens nabij Gent

  • Rouwstukken
  • Trouwboeketten
  • Ander bruidswerk
  • Valentijns boeketten
  • Moederdag boeketten

Onze bloemisten nemen graag even de tijd om met u te gaan zitten, wanneer u onze bloemenwinkel nabij Gent bezoekt voor rouwstukken. Zij horen graag al uw wensen aan en stellen aan de hand hiervan een prachtig bloemstuk voor u samen, met of zonder lint. Ook voor vrolijkere gelegenheden als een bruiloft, Valentijnsdag of Moederdag vindt u bij ons mooie bloemstukken en boeketten. Het is altijd beter om van te voren even te bellen. Zo weten we zeker dat we u de tijd kunnen geven die u nodig heeft.

Bloemen voor uw bruiloft? Kom naar onze bloemenwinkel nabij Gent

Staat er een bruiloft op de planning? Gefeliciteerd! Deze speciale dag vergt altijd erg veel voorbereidingen en het is daarom heerlijk om wat werk uit handen te geven. De bloemenwinkel van Tuincentrum Goessens verzorgt graag de aankleding van uw bruiloft. Bruidswerk is onze specialiteit. Wij zorgen bijvoorbeeld voor bruidsboeketten, corsages, bloemstukken en haarstukken. Kom gauw eens bij ons langs voor meer informatie!

Routebeschrijving naar uw bloemenwinkel in de buurt van Gent

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353