• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bruidsboeket Gent

Bruidsboeketten en ander bruidswerk nabij Gent

Op zoek naar een prachtig bruidsboeket in de omgeving van Gent? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Goessens en laat een bijzonder boeket samenstellen door onze bloemist. Ook als u de locatie van uw bruiloft met prachtige bloemstukken wilt laten aankleden door een specialist bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Tuincentrum Goessens levert al 60 jaar lang kwaliteit en bruidswerk is één van onze specialieiten.

Onze bloemist nabij Gent stelt graag een prachtig bruidsboeket voor u samen

Als u er voor kiest om uw bruidsboeket te laten samenstellen door de bloemenwinkel van Tuincentrum Goessens bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek waarin u onze bloemist precies kunt vertellen wat u mooi vindt. Zij laten u onze snijbloemen zien, die we elke dag vers binnen krijgen, en geven u meer informatie over de verschillende bloemen. Op deze manier komt u er vanzelf achter welke bloemen u het mooist vindt. Onze bloemist zal u vervolgens voorzien van deskundig advies over de geschikte combinatie bloemen en groen. En dan is het tijd om uw bruidsboeket te gaan ontwerpen en maken. Onze bloemist zal hierbij altijd proberen om al uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Het is immers úw speciale dag!  

Onze bloemenwinkel is gespecialiceerd in bruidswerk
Bruidsboeketten en bloemstukken kopen nabij Gent

Onze topbloemist in de buurt van Gent stelt graag een prachtig bruidsboeket voor u samen, maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om uw trouwlocatie door ons te laten versieren. Ons assortiment bruidswerk bestaat namelijk uit:

  • Bruidsboeketten
  • Corsages
  • Haarstukken
  • Bloemstukken voor op tafel of voor op de auto
  • Bloemversieringen

Wij kleden uw trouwlocatie op een magische manier aan. Laat ons weten welke kleuren u graag wilt gebruiken. Witte en lichtroze bloemstukken zijn erg populair, maar er wordt ook vaak gekozen om rode rozen in de stukken te verwerken. Bloemen zijn een erg belangrijk onderdeel van een bruiloft. Een aantal prachtige bloemstukken maken de locatie direct een stuk romantischer!

Diverse arrangementen bij onze bloemist nabij GentPrachtige bruidsboeketten nabij Gent

Bij Tuincentrum Goessens zijn we erg trots op ons prachtige bruidswerk, maar we bieden nog veel meer arrangementen aan. Zo koopt u bij ons kant en klare boeketten die geschikt zijn om uw eigen woonkamer wat mee op te vrolijken, maar ook boeketten die leuk zijn om cadeau te doen. Op speciale dagen als Valentijnsdag of Moederdag vindt u bij ons natuurlijk boeketten die helemaal bij het thema passen. Daarnaast houden wij ons ook bezig met rouwboeketten. Kom dus langs bij ons tuincentrum in de buurt van Gent voor een trouwboeket, de aankleding van uw trouwlocatie of voor een andere gelegenheid!

Routebeschrijving naar uw bloemist in de buurt van Gent

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353