• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Aalst

Bloemen Aalst

Ontdek het tuincentrum in Goessens, dicht bij Aalst, een wereld van schitterende bloemen die op u wacht. Onze passie voor bloemen vertaalt zich in een gevarieerd assortiment dat uw zintuigen zal prikkelen. We zijn experts in tuinieren en staan klaar om u te helpen de perfecte bloemencombinaties te vinden die uw huis en tuin doen opleven.

Verse bloemen

Wij zijn toegewijd aan het bieden van alleen de beste en meest verse bloemen aan onze klanten in Aalst. Zorgvuldig geselecteerd en regelmatig aangevuld, zodat u altijd kunt genieten van langdurig mooie bloemen. Onze bloemisten besteden veel aandacht en liefde aan elk boeket, met als doel de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Een zorgvuldig geselecteerd bloemenaanbod

In tuincentrum Goessens vindt u een breed scala aan bloemen. Of u nu op zoek bent naar levendige boeketten, elegante rozen of speciale bruidsboeketten, voor elke gelegenheid hebben wij de ideale bloemen. Ons deskundige team helpt u graag bij het maken van de perfecte keuze.

Ander aanbod

We hebben natuurlijk niet alleen bloemen. Wij zetten ons in voor een ongeëvenaarde winkelbeleving en streven naar volledige klanttevredenheid. Naast een breed scala aan bloemen bieden we dus ook een verscheidenheid aan producten om uw huis en tuin te verfraaien. Voor al uw woon- en tuin behoeften bent u van harte welkom bij Tuincentrum Goessens.

Bezoek ons tuincentrum

Nieuwsgierig naar ons uitgebreide aanbod aan bloemen? Kom langs bij tuincentrum Goessens, gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken vanuit het centrum en op slechts 15 minuten rijden van Aalst.

Ons vriendelijke en kundige personeel staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte bloemen voor elke gelegenheid, of u nu een boeket zoekt voor thuis of een speciaal geschenk.

Kom vandaag nog langs bij tuincentrum Goessens en laat u betoveren door onze prachtige bloemen selectie. We kijken uit naar uw bezoek en helpen u graag bij het vinden van de bloemen die aan uw wensen voldoen.

Routebeschrijving vanaf Aalst