• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Zottegem

Bloemen Zottegem

Ontdek Tuincentrum Goessens, jouw toegangspoort tot een wereld van prachtige bloemen, vlak bij Zottegem en omstreken. Wij delen uw passie voor bloemen en bieden een breed scala aan schitterende exemplaren die je zintuigen zullen betoveren. Gespecialiseerd in tuinieren, helpen we u met het kiezen van de perfecte bloemencombinaties om uw huis en tuin te verlevendigen. 

Bloemen in het assortiment

Bij tuincentrum Goessens hebben we een zorgvuldig geselecteerd bloemenaanbod om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu verlangt naar sprankelende boeketten, verfijnde rozen of bruidsboeketten, voor elke situatie en elk speciaal moment vindt u bij ons de ideale bloemen. Onze ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte bloemen.

Verse bloemen

Bij tuincentrum Goessens zetten we ons in voor het aanbieden van enkel de beste en meest verse bloemen aan onze gewaardeerde klanten in Zottegem. We selecteren onze bloemen met de grootste zorg en vullen het assortiment regelmatig aan, waardoor u altijd kunt genieten van schitterende bloemen met een lange levensduur. Onze bloemisten creëren elk boeket met passie en precisie, en we zijn toegewijd aan het leveren van een kwaliteit die uw verwachtingen niet alleen voldoet, maar overtreft.

Kom gezellig langs

Bent u benieuwd naar onze prachtige bloemen collectie en wilt u zelf uw favorieten uitkiezen? Kom dan langs bij tuincentrum Goessens, op slechts 15 minuten rijden van Zottegem, en ontdek het aanbod aan bloemen die wij hebben. Ons tuincentrum is gunstig gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Zottegem.

Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte bloemen voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een boeket om uw huis te verfraaien of een bijzonder geschenk, u vindt het bij ons.

Bezoek tuincentrum Goessens vandaag nog en laat u betoveren door onze schitterende bloemen selectie. We verheugen ons op uw komst en helpen u graag bij het kiezen van de juiste bloemen voor uw behoeften.

Routebeschrijving vanaf Zottegem