• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Maak uw huis & tuin klaar voor Pasen!

Maak uw huis & tuin klaar voor Pasen!

De paasdagen staat bijna voor de deur. Tijd om uw huis en tuin vast in de lentestemming te brengen. Hopelijk worden we begin april getrakteerd op een heerlijk voorjaarszonnetje. Weer of geen weer, maak het binnen en buiten gezellig met fleurige paasdecoraties, kleurrijke bloemen en geurende bloesemtakken. In ons tuincentrum vindt u volop leuke accessoires en natuurlijk heel veel dat groeit en bloeit om er een sfeervol en feestelijk Pasen van te maken. Wat dacht u van prachtige voorjaarsbloeiers, kleurrijke tulpen en schattige sfeerartikelen?

Fleurige tuin met voorjaarsplanten

Pasen is voor velen het startsein voor het buitenseizoen. U gaat toch ook de tuin in, op zoek naar paaseieren? Dan is het wel zo leuk om de tuin lenteproof te maken met prachtige voorjaarsbloeiers, bloeiende vaste planten en andere tuinplanten. U heeft nu ruime keuze uit onder andere:

  • bloeiende narcissen
  • blauwe en witte druifjes
  • violen
  • vergeet-mij-nietjes
  • primula’s
  • madeliefjes (Bellis perennis)

Zet bovenstaande bloeiers in potten, bakken en manden voor op de tuin- of balkontafel. Vul een feestelijke paasmand met Kaapse viooltjes, Begonia’s of Kalanchoë en strik er een geel lint omheen voor een extra feestelijke touch. Versier de mand verder met paashazen, lammetjes, kuikentjes en veertjes. Vergeet ook de voorjaarsbloeiende bloembollen niet.

Paas accessoires kopen | Tuincentrum GoessensZet de bloemetjes binnen

Zet vazen met tulpen, narcissen, hyacinten, gerbera’s of ranonkels op de paastafel. Gebruik een stevige, hoge vaas voor een paar ‘paastakken’, bijvoorbeeld met fruitbloesems of katjes, of takken van het Chinese klokje (Forsythia), de toverhazelaar (Hamamelis), Magnolia of ranonkelstruik (Kerria japonica). Hang er leuke paasdecoraties in. In ons tuincentrum vindt u allerlei bijzonder vazen waar u al die bloemenpracht in kan verdelen.

Een gezellige living vol paasdecoratie

Decoratieve eieren, maar ook schattige haasjes, kuikens en ganzen mogen natuurlijk niet ontbreken. Met een aantal leuke accessoires haalt u direct dat paasgevoel bij u naar binnen. Combineer leuke kandelaren, knuffels of beeldjes met verse tulpen in allerlei kleuren. Wilt u een blijvend effect? Met droogbloemen haalt u een hippe, maar ook tijdloze woonaccessoire in huis. Maak bijvoorbeeld een krans of verdeel een tof bosje over een aantal vazen. Mix and match erop los voor het meest speelse effect. Vergeet ook niet de paas-tafel feestelijk aan te kleden met bloemen, maar uiteraard ook met een fijn kleed, mooie servetten en leuke eierdopjes. Trakteer uzelf ook op een groene touch: met een mooie kamerplant haalt u de natuur naar binnen.

Kom langs in ons tuincentrum in Aaigem om van al deze paaspracht te genieten. Bent u op zoek naar een specifiek item? Onze medewerkers helpen u graag uw huis en tuin helemaal paasproof te maken.

Kijk ook eens naar de volgende berichten: