• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Planten Wetteren

Op zoek naar een breed assortiment planten in de buurt van Wetteren? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Goessens. Wij beschikken over een plantenkwekerij waar wij de mooiste tuin- en kamerplanten kweken. Doordat wij onze planten zelf kweken kunnen we u kwaliteit bieden tegen relatief lage prijzen. In 2017 ontving ons tuincentrum zelfs een gouden award.

Tuinplanten kopen in de omgeving van WetterenHeel veel tuinplanten in de buurt van Wetteren

Bij Tuincentrum Goessens nabij Wetteren vindt u een zeer ruim aanbod tuinplanten. Bent u bezig met de aanleg van een tuin en bent u nog op zoek naar de juiste combinatie planten? Onze deskundige medewerkers helpen u er graag bij om deze te vinden! Allereerst is het belangrijk om na te denken over de vaste planten die u in uw tuin wilt zetten. Vaste planten komen ieder jaar weer terug en zij bepalen dus grotendeels de uitstraling van uw tuin. In ons brede assortiment vaste planten vindt u zeker iets passends. Combineer onze vaste planten met:

Eénjarige planten worden ook wel perkplanten genoemd. Deze plantjes fleuren uw tuin tijdelijk op. U koopt ze in het voorjaar en aan het eind van de zomer hebben ze hun levenscyclus doorlopen en sterven ze af. Kuipplanten zijn hele interessante planten. In de zomer zet u ze namelijk in potten in de tuin neer, maar wanneer het winter wordt, moeten ze naar binnen. Deze tropische soorten overleven de nederlandse winters namelijk niet. Wilt u iets origineels maken van uw tuin? Plant dan een boom, heester of conifeer. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw en dit maakt uw tuin spannender. Of ga voor een mooie rozenstruik of klimplant die u langs een muur, hek of schuur omhoog laat klimmen.

De mooiste kamerplanten nabij Wetteren koopt u bij GoessensPrachtige kamerplanten nabij Wetteren

Naast tuinplanten koopt u bij ons tuincentrum in de buurt van Wetteren ook diverse soorten kamerplanten. U vindt bij ons groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. Kamerplanten zien er niet alleen leuk uit, maar ze hebben ook een belangrijke taak. Ze zuiveren namelijk de lucht, voegen zuurstof toe en regelen het vochtgehalte. Cactussen en vetplanten zijn het makkelijkst om te verzorgen. Deze planten hebben namelijk maar één keer per week water nodig. U koopt bij ons kleine en grote kamerplanten.

Ook voor nepplanten kunt u bij ons tuincentrum terecht

Heeft u weinig zin in de intensieve verzorging van kamerplanten? U kun er ook altijd voor kiezen om een paar nepplanten neer te zetten. Wij verkopen prachtige nepplanten van foam en van zijde. Zet nooit enkel kunstplanten neer in uw huis, want dat is niet bevorderlijk voor de luchtkwaliteit. Kom snel eens bij ons langs, zodat wij u alles kunnen vertellen over ons uitgebreide plantenassortiment! 

Routebeschrijving naar uw tuincentrum nabij Wetteren

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere

Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353