• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kunst- en droogbloemen

De afgelopen jaren is de kwaliteit van foam- en zijdebloemen zo verbeterd dat deze bijna niet meer van echte bloemen te onderscheiden zijn. Ons aanbod foam- en zijdebloemen gaat met de seizoenen mee, zo hebben wij ieder kwartaal een vernieuwd assortiment. Er zijn verschillende soorten en maten van onze kunstbloemen te verkrijgen, waarmee u mooie decoraties voor in huis kunt maken. Daarnaast kunt u veel variëren met de bloemen, omdat ze natuurlijk niet vergaan. Van de ene plek in huis, naar toch een andere plek, of gecombineerd met andere woonaccessoires, kunstbloemen en -planten, het kan allemaal! 

Kunstbloemen kopen bij Tuincentrum Goessens

Kunstbloemen koopt u bij Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere. Wij hebben een ruim aanbod aan kunstbloemen die vrijwel niet meer van echte snijbloemen te onderscheiden zijn. Deze staan hartstikke mooi in een vaas op tafel. U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze kunstbloemen in een glazen vaas te doen, maar dan riskeert u dat de visite ziet dat de bloemen nep zijn. Op zich is dat natuurlijk geen probleem, maar dit is te voorkomen door een gekleurde vaas van bijvoorbeeld keramiek te gebruiken. Ook deze prachtige vazen zijn te koop bij ons tuincentrum in Erpe-Mere. 

Foam en zijde kunstbloemen

Diverse soorten foam- en zijdebloemen

Het aanbod aan zijdebloemen is zeer divers en tegenwoordig zijn deze niet meer van echte bloemen te onderscheiden. Zo hebben wij onder andere:

  • Seizoensbloemen
  • Decoratieve takken
  • Orchideeën
  • Boeketten
  • Arrangementen

U kunt kiezen voor een mooie zijde bloem die u combineert met een pot of vaas, om deze op sfeervolle wijze in uw huis neer te zetten. Ook kunt u zijdebloemen gebruiken voor decoraties in huis. 

Kunstbloemen foam en zijde

Ontdek de voordelen van kunstbloemen

Wanneer u kiest voor kunstbloemen, zoals foambloemen en zijdebloemen dan geniet u van verschillende voordelen. Ten eerste is het uiteraard erg voordelig dat deze niet vergaan. Dat betekent dat u hier eindeloos van profiteert en dat betekent dat u de bloemen neer kunt zetten op verschillende plekken in huis, of in verschillende styling combinaties. Daarnaast hebben de zijdebloemen natuurlijk geen verzorging nodig, waardoor u hier geen omkijken naar heeft wanneer u op vakantie gaat bijvoorbeeld. Zo wint u wel aan stijl en decoratie in huis, maar hoeft u hier verder niks meer aan te doen. Ook kunt u de zijdebloemen gebruiken voor het maken van uw eigen decoraties en sfeerartikelen voor in huis. 

Droogbloemen

Droogbloemen en pluimen zijn dé trend van het moment op interieurgebied. Sierbloemen, pluimen, grassen, graansoorten en kruiden... Droogbloemen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Een droogbloemen boeket is een mooi cadeau waar de ontvanger lang plezier van gaat hebben. Wij hebben voor uw gemak een aantal prachtige combinaties gemaakt: van kleurrijk tot natuurlijk. Ook hebben we een aantal droogbloemen die u per soort kunt kopen. Op zoek naar een bijzonder bloemstuk? Wij verwerken droogbloemen graag voor u in een arrangement. Zet ze in een bijzondere vaas of verdeel uw bos over een aantal kleinere vaasjes. Wissel de bloemen elk seizoen af voor een frisse wind in uw woning. 

Droogbloemen kopen | Tuincentrum Goessens

Bezoek Tuincentrum Goessens voor foam- en zijdebloemen en meer! 

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor het volledige aanbod aan foam- en zijdebloemen. Kiest u toch liever voor echte bloemen? Wij hebben ook een bloemenwinkel, met prachtige verse snijbloemen. Op de afdeling met sfeer- en interieur artikelen vindt u verschillende potterie, vazen en accessoires waarmee u de bloemen kunt combineren. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend en bent u van harte welkom. Via het onderstaande kaartje vindt u de snelste route naar ons tuincentrum nabij Gent. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 053/62.32.32, of door een mail te sturen naar [email protected].


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau