• Groen expert
  • 60 Jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Kussens

Bent u op zoek naar meer sfeer in huis? Neem dan een kijkje bij ons aanbod kussens. Met de kussens van Tuincentrum Goessens ziet uw bank er weer als nieuw uit! Prachtige kussens in allerlei formaten koopt u bij Tuincentrum Goessens in Erpe-Mere. Met de kussens en kussenhoezen van Tuincentrum Goessens zien uw huiskamer, uw tuin of balkon er weer als nieuw uit! Ons aanbod kussens is erg ruim, wij verkopen namelijk kussens voor binnen én buiten. Wij verkopen naast tuinkussens en kussens voor binnen ook kussenhoezen. 

Woonaccessoires


 

Tuinkussens het gehele jaar door

Tuinkussens zijn onmisbaar op een warme zomerdag. De tuinbank of loungeset buiten zitten namelijk veel lekkerder met een stel kussens erop. Ziet u het al voor u? Een heerlijk koud drankje in de hand op een warme zomerdag, terwijl u een goed boek leest en op uw zachte tuinkussens zit! Maar ook tijdens de herfstdagen kan het nog heerlijk zijn om in de tuin te genieten van het prachtige herfstweer. Wij verkopen loungekussens in verschillende formaten en kleuren. Met een paar nieuwe kussens ziet uw loungeset er weer als nieuw uit. Ook voor kleinere tuinbanken en tuinstoelen hebben wij kussens in ons assortiment. Kom langs in ons tuincentrum in Erpe-Mere voor ons gehele assortiment tuinkussens. Natuurlijk zijn de tuinkussens uit ons assortiment ook geschikt voor stoelen en banken op het balkon.

Kussenhoezen in diverse formaten

Naast complete kussens voor binnen en buiten verkopen wij ook losse kussenhoezen in verschillende formaten. Dus vindt u uw kussens nog goed zitten, maar zien ze er niet meer zo mooi uit? Dan zijn een paar nieuwe kussenhoezen een hartstikke goed idee. Van kussenhoesjes voor op de tuinstoelen tot grote kussenhoezen voor een grote loungeset. Mocht u vragen hebben over onze kussenhoezen, onze medewerkers in het tuincentrum in Erpe-Mere helpen u graag verder. Wij verkopen onder andere kussenhoezen in de volgende formaten:

  • Kussenhoes 40x40
  • Kussenhoes 50x50
  • Kussenhoes 60x60

Kussens kopen bij Tuincentrum Goessens

Kussens voor binnen

Kussens voor binnen kunnen ervoor zorgen dat uw interieur weer een frisse uitstraling krijgt. Naast dat oude kussens er niet mooi meer uitzien, zitten deze vaak ook nog eens minder lekker. Wij verkopen kussens in allerlei formaten en kleuren. Ook verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld langwerpige kussens, zijn bij ons te koop. Ons aanbod kussens gaat ieder seizoen weer met de trends op woongebied mee. Ook verkopen wij natuurlijk de reguliere kussens zoals grijs en zwart. Kussens creëren sfeer in huis en zorgen ervoor dat uw huiskamer er wat uitnodigender uitziet. Naast kussens creëren ook onze andere sfeerartikelen, de naam zegt het al,  meer sfeer in huis. Wij verkopen naast kussens ook kaarsen, foam- en zijdebloemen en woonaccessoires

Kussens voor binnen

Vragen over het aanbod kussens bij Tuincentrum Goessens

Mocht u vragen hebben over ons aanbod tuinkussens, kussenhoezen of kussens voor binnen, kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan zes dagen voor u klaar! Ons tuincentrum is gelegen in Erpe-Mere nabij Aaigem, Landries, Den Dotter en Herzele. Wij zien u hier graag terug op onze sfeer en cadeau afdeling. Wat ons tuincentrum uniek maakt, is dat er op onze afdeling sfeer en cadeau voor 80m2 aan mooie woonaccessoires van het merk Riverdale te koop staat.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau