• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Tuinplanten Gent

Op zoek naar een breed aanbod tuinplanten in de buurt van Gent? Dan bent u bij Tuincentrum Goessens aan het juiste adres. Wij hebben een eigen plantenkwekerij, waardoor we de prijzen relatief laag kunnen houden. U vindt bij ons een ruime keuze aan tuinplanten, kamerplanten en bloemen. In 2017 ontvingen wij een gouden award voor ons tuincentrum!

Het ruimste assortiment planten voor in de tuin in de omgeving van Gent

Bij Tuincentrum Goessens nabij Gent vindt u heel veel verschillende tuinplanten. Denk vooral goed na over de vaste planten die u in Mooie tuinplanten kopen in de buurt van Gentde tuin gaat zetten. Vaste planten komen ieder jaar weer terug en ze vormen dus de basis van uw tuin. De hortensia is een voorbeeld van een populaire bloeiende vaste plant. Daarnaast verkopen we ook kleurrijke eenjarige plantjes, ook wel perkplantjes genoemd. Deze plantjes doorlopen hun volledige levenscyclus in één jaar. Ons ruime assortiment tuinplanten bestaat verder uit:

Om een originele look aan uw tuin te geven, kunt u een mooie klimroos of andere klimplant langs een hekje, muurtje of schuurtje omhoog laten klimmen. Of plant een mooie boom, heester of conifeer. Bomen zorgen  voor hoogteverschil en schaduw. Dit maakt uw tuin spannender. Heesters voegen ook nog wat extra kleur toe aan uw tuin en coniferen juist groen.

In ons tuincentrum nabij Gent vindt u alles voor de verzorging van uw tuinplanten

Een goede verzorging is essentieel als u wilt dat uw tuinplanten er mooi bij blijven staan. Bij Tuincentrum Goessens helpen wij u graag bij de verzorging van uw tuinplanten. Zo koopt u bij ons tuingereedschap als schoffels, snoeischaren en grasmaaiers, maar ook diverse grond- en meststoffen. Soms is het nodig om uw tuin te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Met de Perkplanten en andere tuinplanten bij Tuincentrum Goessens nabij Gentbiologische bestrijdingsmiddelen van ons plantencentrum in de buurt van Gent beschermt u uw tuinplanten tegen insecten, slakken, honden & katten, reigers, vogels, woelmuizen en mollen. Onkruid en schimmels kunnen ook een bedreiging vormen voor uw tuin. Daarom koopt u bij ons ook middelen om hier biologisch mee af te rekenen. Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies.

Tuincentrum Goessens verkoopt ook diverse soorten kamerplanten

Bij Tuincentrum Goessens nabij Gent verkopen we naast tuinplanten ook prachtige kamerplanten. Deze planten zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook een belangrijke taak. Kamerplanten zuiveren namelijk de lucht en houden het zuurstof- en vochtgehalte op peil. U vindt bij ons ook diverse bloempotten om uw kamerplanten in te zetten.

Kom snel langs bij Tuincentrum Goessens om onze mooie planten te bekijken!

Routebeschrijving naar tuincentrum met tuinplanten nabij Gent

Tuincentrum Goessens
Opaaigem 26
9420 Erpe-Mere
 
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Fax: 053/62.84.19
[email protected]

BTW nummer: 0475.760.353