• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bewatering

Bewatering van uw bloemen en planten kan op talloze manieren - van ingewikkelde sproeisystemen tot aan een eenvoudige sproeier. Van druppelsystemen voor het gedoseerd watergeven in bloembakken, handig als u op vakantie gaat, tot een gewone gieter in diverse trendy modellen. De koppelsystemen maken het werken in de tuin een stuk gemakkelijker en ook zijn de losse onderdelen in de meeste gevallen op voorraad. Slanghaspels en slangenwagens in diverse uitvoeringen. Kortom een compleet assortiment voor in én rond de tuin.
 

Plan uw route

 


Gieters, tuinslangen en pompen kopen in Erpe-Mere

Een goede tuinslang of gieter kopen in Erpe-Mere? Dat gaat u gegarandeerd vinden bij tuincentrum Goessens. Of wilt u uw vijver vullen op een snelle en gemakkelijke manier? Bent u op zoek naar een functionele pomp om water weg te pompen uit een volgelopen ruimte? Tuincentrum Goessens biedt u alles om de bewatering en waterhuishouding in de tuin op orde te brengen én dit ook te houden. Wij verkopen niet enkel druksproeiers, gieters, spuitslangen en waterpompen van bekende tuinmerken zoals Gardena maar we hebben ook al het materiaal om uw bewateringproducten aan te sluiten en op te bergen. Denk eens aan:

  • Spuitkoppen
  • Buitenkranen
  • Tuinslangen
  • Regentonnen

Goede bewatering van uw tuin is enorm belangrijk in het voorjaar en de hete zomers. Welke vorm van water geven u ook kiest, het is erg afhankelijk van uw tuin en budget. Laat u eens adviseren door een van onze werknemers.

Bekijk al onze tips voor bewatering

Sproeier of pomp kopen?

Bewatering is erg belangrijk in de tuin om zo lang mogelijk van de groei en bloei van uw planten te genieten. Bij de warmere & droge dagen hebben ze nu eenmaal wat hulp nodig. Zo kan het erg handig zijn om een tuinslang bij de hand te hebben. Deze bieden we u aan in verschillende vormen en afmetingen. Van 10 tot wel 40 meter: zo kunt u gegarandeerd alle achterste hoekjes van de tuin bereiken. Bovendien is een regenton ook erg functioneel in ons land. Met een regenton heeft u altijd water bij de hand, het is milieuvriendelijk én het is ook nog eens gratis! Wilt u in het voorjaar uw terras graag een keer goed schoonmaken? Dan is een hogedrukreiniger ideaal om aan te sluiten aan uw buitenkraan. 

gieter, tuinslag of regenton kopen

Welke planten overleven de zomerse hitte en welke hebben het zwaar?

Ideale tuinplanten voor de hete zomers zijn vetplanten, aangezien deze heel goed bestand zijn tegen de warme temperaturen. Maar ook de Margriet en Ridderspoor doen het goed in de zon. Verder moet u oppassen met de Hortensia & de Rhodondendron. Heeft u een tuin op het zuiden? Dan is het maken van mooie, vaste plantenborder ideaal! Deze plantenborder kunt u in het voorjaar maken en tot ver in de herfst uw tuin laten opfleuren. Mix & match erop los en kies voor de mooiste bloemen! 

Ook voor ander tuingereedschap zoals elektrisch tuingereedschap, handgereedschap en kleding kunt u bij ons tuincentrum terecht. Dus woont u nabij Egem, Erpe-Mere, Dorent, Den Otter of Ede? Kom dan langs ons tuincentrum en bekijk ons buxus bewatering assortiment! 


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap