• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Elektrisch gereedschap

Het gazon maaien gaat velen malen sneller met elektrisch tuingereedschap zoals een elektrische grasmaaier. Laat u zich wel goed voorlichten welk type gereedschap voor uw gazon geschikt is. Voor het knippen van heggen is een heggenschaar enorm handig, maar heeft u veel snoeiafval? Dan is de aankoop van een hakselaar geen overbodige luxe. Takken tot maximaal 45 mm worden probleemloos versnipperd. De trimmers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Let daarbij vooral op de lengte van de steel die moet passen bij uw lichaamslengte, bij de duurdere types is de telescoopsteel te verstellen. De trimmer is vooral handig voor het kort houden van de randjes langs gazons en bloemperken en moeilijk bereikbare plaatsen.

Elektrisch tuingereedschap kopen in Erpe-Mere

Ga nu ook aan de slag in de tuin met het beste elektrische tuingereedschap van tuincentrum Goessens. Wij bieden u veel diverse elektrische tuingereedschappen aan. Welke tuinklus u ook in gedachten heeft, wij hebben het materiaal voor u om het snel en gemakkelijk aan te pakken. Alles wordt tegenwoordig veel sneller gedaan door de nieuwste technieken. Waar we vroeger nog erg zwaar werk moesten verrichten om hout te zagen of om een terras te schrobben, zijn er op dit moment veel verschillende handige, elektrische apparaten die het werk heel wat gemakkelijk maken. Onze populaire tuingereedschappen zijn:

  • Buxusscharen & grasscharen
  • Elektrisch tuingereedschap accessoires
  • Grasmaaiers
  • Grastrimmers
  • Heggenscharen

Grasmaaier kopen voor optimaal gemak

Een elektrische grasmaaier is de ideale aanwinst als u op zoek bent naar een mooi & strak gazon. Onze grasmaaiers zijn allemaal geschikt voor vrijwel ieder gazon. Voordat u een elektrische grasmaaier aanschaft, raden wij u aan om op te letten voor welke grootte u uw grasmaaier gaat gebruiken. Er zijn namelijk grasmaaiers voor kleiner én groter gazon. Verder kunt u in ons tuincentrum ook terecht voor een grastrimmer zodat u gemakkelijk de randjes en lastige hoeken kunt bijhouden.

 Elektrisch tuingereedschap kopen

Elektrische heggenschaar kopen voor een strakke tuin

Het goed verzorgen en onderhouden van uw tuinplanten, bomen en struiken zorgen ervoor dat ze langer én gezonder leven. Hierbij is het essentieel om uw gewassen in optimale staat te houden. U kunt in ons tuincentrum daarom ook terecht voor vakkundige elektrische heggenscharen. Door een heggenschaar te kopen, kunt u met gemak de meest dikke takken in een handomdraai snoeien. Doeg tuinman! Ga vanaf nu ook voor een professioneel en strak resultaat met een van de heggenscharen van tuincentrum Goessens. 

Buxusschaar voor de mooiste buxus

Het kopen van een elektrische buxusschaar maakt het onderhouden van uw buxushaag of buxus bollen een heel stuk gemakkelijker. De ene schaar is geschikt om een rechte lijn te knippen en met het andere model kunt u makkelijker model in de buxus knippen. Een groot deel van ons assortiment zijn elektrisch en werken op accu. Het beste is om uw buxus 2 keer per jaar te snoeien, zodat de buxus lang & mooi blijft bloeien. Het is belangrijk om uw buxusschaar regelmatig schoon te maken met water aangezien de sappen van een buxus eraan blijven plakken. 

Ook voor ander tuingereedschap zoals handgereedschap, bewatering en kleding kunt u bij ons gezellige tuincentrum terecht. 
 


Tot ziens bij tuincentrum Goessens!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap