• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Denderhoutem

Ontdek het uitgebreide aanbod aan prachtige bloemen bij Tuincentrum Goessens, op slechts 10 minuten rijden van Denderhoutem. Onze collectie snijbloemen is altijd in beweging, gericht op topkwaliteit en een breed scala aan soorten. 

Of je nu op zoek bent naar losse bloemen om je eigen creativiteit te uiten of een vooraf samengesteld boeket voor een speciale gelegenheid prefereert, ons deskundige team is beschikbaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte samenstelling voor elke gebeurtenis, van exclusieve trouwboeketten tot verfijnde arrangementen voor uitvaarten.

Deskundig advies

Bij binnenkomst word je hartelijk begroet door ons ervaren team, dat klaarstaat om je van waardevol advies te voorzien. We zetten hoog in op kwaliteit door elke dag vers aanbod te leveren. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid op het vlak van bloemen en planten, garanderen we een unieke ervaring voor elke klant.

Personaliseer je boeket

Bij Tuincentrum Goessens kun je niet alleen terecht voor het zelf samenstellen van je boeket uit een divers aanbod van losse bloemen, maar ook voor een keuze uit ons assortiment zorgvuldig geselecteerde, klaar-voor-gebruik boeketten. Onze selectie bevat:

Verse bloemen garantie

Ben je op zoek naar de plaats bij uitstek voor verse en kwaliteitsbloemen in de buurt van Denderhoutem? Dan ben je bij Tuincentrum Goessens aan het juiste adres. Onze toegewijde medewerkers creëren dagelijks schitterende boeketten uit met zorg gekozen bloemen.

Kom langs

Breng een bezoek aan Tuincentrum Goessens, gelegen aan de Opaaigem 26 in 9420 Erpe-Mere, en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment. Voor vragen of deskundig advies kunt u ons telefonisch bereiken op 053/62.32.32 of via e-mail op [email protected]

Wij staan klaar om u te ondersteunen in het verrijken van uw leefomgeving. U bent van harte welkom!

Routebeschrijving vanaf Denderhoutem