• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Ede

Bloemen Ede

Op zoek naar de meest verse bloemen in de buurt van Ede? Tuincentrum Goessens ligt op slechts 20 minuten afstand! Onze bloemenafdeling schittert met een prachtige verzameling snijbloemen. Ons aanbod wordt dagelijks vernieuwd, waardoor ons team van gespecialiseerde medewerkers met nauwkeurigheid en artistieke flair de allermooiste boeketten creëert. Dit verzekert u van de meest verse bloemen, net om de hoek van Ede!

Persoonlijk boeketten

Of u nu zelf een boeket wil samenstellen of een kant-en-klaar boeket verkiest in de omgeving van Ede, Tuincentrum Goessens biedt een ruime keuze aan losse bloemen voor uw persoonlijke creaties. U kunt ook kiezen uit ons zorgvuldig samengestelde assortiment van boeketten. Ons aanbod omvat:

Deskundig advies

In Tuincentrum Goessens vindt u naast een uitgebreid assortiment bloemen en boeketten ook professioneel advies. Of u nu tips nodig heeft voor het verzorgen van uw bloemen, advies zoekt voor het samenstellen van het perfecte boeket voor bijzondere gelegenheden, of een speciaal verzoek heeft, onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Elk memorabel moment verdient een speciale bloem, en wij zijn toegewijd om uw ervaring met onze bloemen bijzonder te maken.

Verse bloemen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van verse, kwalitatieve bloemen in de buurt van Ede? Bij Tuincentrum Goessens kiezen we elke dag voor de meest verse bloemen, waarmee onze deskundige medewerkers de meest indrukwekkende boeketten en arrangementen samenstellen.

Bezoek ons

Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum, op een comfortabele afstand van 20 minuten rijden van Ede. U kunt ook contact opnemen via onze website. Ons gastvrije team staat klaar om u te informeren over ons uitgebreide bloemenaanbod bij Tuincentrum Goessens, uw voornaamste keuze voor bloemen in de omgeving van Ede.

Voor telefonische vragen of het maken van een afspraak, zijn we bereikbaar op 053/62.32.32. Ook kunt u ons bereiken via e-mail op [email protected] voor al uw vragen of speciale verzoeken. Wij kijken ernaar uit om u verder te helpen!