• Groen expert
  • Ruim 75 jaar ervaring & kwaliteit
  • Deskundige medewerkers
  • Exclusief Bloem- en bruidswerk
  • Eigen plantenkwekerij

Bloemen Lede

Bloemen Lede

Ben je in de omgeving van Lede op zoek naar de perfecte plek voor het vinden van verse en hoogwaardige bloemen? Dan is Tuincentrum Goessens jouw ideale bestemming op slechts 15 minuten rijden van Lede. Wij zetten ons in voor topkwaliteit en dat is terug te zien in elk boeket dat we met veel liefde en aandacht samenstellen. 

Ons toegewijde team van bloemenliefhebbers kiest elke dag zorgvuldig de mooiste bloemen uit, rechtstreeks van de kweker, om ervoor te zorgen dat jij alleen het allerbeste mee naar huis neemt.

Vakkundige begeleiding

Vanaf het moment dat je ons tuincentrum binnenstapt, wordt je warm onthaald door ons deskundige personeel, dat gereed staat om je te voorzien van persoonlijk en waardevol advies. 

Door dagelijks verse bloemen aan te bieden, verzekeren we de hoogste kwaliteit. Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van flora verzekeren dat elke klant een bijzondere ervaring tegemoet gaat.

Boeket naar eigen wens

In Tuincentrum Goessens heb je de vrijheid om je eigen boeket zorgvuldig samen te stellen uit ons brede assortiment van losse bloemen, of te kiezen uit een van onze met aandacht voorbereide, kant-en-klare boeketten. Ons aanbod omvat:

Gegarandeerd verse bloemen

Op zoek naar dé plek voor verse, hoogstaande bloemen in de regio rond Lede? Tuincentrum Goessens is waar je moet zijn. Elke dag zetten onze toegewijde medewerkers zich in om prachtige boeketten samen te stellen uit zorgvuldig geselecteerde bloemen.

Kom gezellig langs

Bezoek Tuincentrum Goessens aan de Opaaigem 26, 9420 Erpe-Mere, en laat uw inspireren door ons uitgebreide aanbod. Voor meer informatie of advies kunt u ons telefonisch bereiken op 053/62.32.32 of stuur een e-mail naar [email protected]

Ontdek wat groen kan doen voor uw huis en tuin. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Routebeschrijving vanaf Lede